Libnet.ro
UNICEF

10:15

OFICIAL Pensiile vor creste cu 14%

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL Pensiile vor creste cu 14%

Pensiile vor creste cu 14% de la 1 septembrie, comparativ cu 40% cat era prevazut, reiese din proiectul rectificarii bugetare. Cine primeste bani in plus la rectificare. continuă pe Hotnews

Consilierul de stat Tanase Stamule: Pensiile vor creste cu 14%, ceea ce inseamna o crestere reala pentru pensionari de cel putin 10% (VIDEO)

Pensiile vor fi majorate cu un procent de 14%, iar pensionarii vor resimti o crestere reala de minim 10%, in conditiile in care, in general,cosul lor de consum contine multe produse de baza s.

Este OFICIAL! Pensiile cresc cu 14%! Ce se intampla cu salariile profesorilor

Este oficial! Ministerul de Finante propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de la 1. 265 lei la 1. 442 lei. Totodata, se propune majorarea incepand cu aceeasi data a indemnizatiei minime sociale pentru pensionari, tot cu 14%, de la 704 lei la 800 lei.

Culise: Cu cat vor creste efectiv pensiile in septembrie. Simulare de calcul

Surse avizate au declarat pentru Adevarul care este procentul cu care vor creste pensiile publice de luna viitoare, procent care se va aplica si pensiilor sociale, asa cum a anuntat recent premierul Ludovic Orban.

Anunt de ultima ora! Ludovic Orban: Anul scolar incepe de pe 14 septembrie. Ce reguli vor fi impuse elevilor si profesorilor

Scolile din Romania vor incepe de pe 14 septembrie, a anuntat Ludovic Orban, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. in functie de situatia epidemiologica din fiecare comunitate locala, vor fi stabilite conditii speciale.

Nelu Tataru da vestea neasteptata. Ce se intampla de la 14 septembrie in scoli

Elevii din Romania ar putea fi obligati sa poarte masti, in incinta scolii, dupa inceperea noului an scolar. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in contextul in care tot mai multe voci spun ca distantarea sociala nu va putea fi respectata in scolile din Romania. Mastile ar putea deveni obligatorii pentru elevi .

Decizie aberanta despre inceperea scolii. Ce se va intampla de la 14 septembrie

Ministerul Sanatatii a luat decizia de a renunta la procedura prin care elevilor li s-ar lua temperatura si ar fi intrebati cum se simt, inainte de a incepe programul de curs. Potrivit secretarului de stat, Dragos Garofil, acest lucru ar dura prea mult timp si ar provoca inghesuiala la usa scolii. Cui revine, insa, sarcina .

Vesti bune pentru romani! Creste valoarea punctului de pensie. Citu: Cea mai mare suma pe care am avut-o vreodata

Vesti bune pentru romani! Pensiile vor creste considerabil anul acesta, a declarat Florin Citu, in cadrul unei conferinte de presa pe tema rectificarii bugetare, sustinute joi seara la Ministerul Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )