Libnet.ro
UNICEF

15:00

Oficial SUA: Reteaua Stat Islamic a obtinut 1,5 miliarde de dolari din furturi si comert cu petrol

Hotnews Hotnews,
 Oficial SUA: Reteaua Stat Islamic a obtinut 1,5 miliarde de dolari din furturi si comert cu petrol

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat circa un miliard de dolari din banci siriene si irakiene, iar organizatia fundamentalista sunnita a produs inca 500 de milioane de dolari din comercializarea petrolului in mod ilegal, afirma un oficial din cadrul Departamentului Trezoreriei din SUA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Cati bani a obtinut reteaua Stat Islamic din furturi si comert cu petrol

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat aproximativ un miliard de dolari din banci siriene si irakiene si a uprodus inca 500 de milioane de dolari din comercializarea petrolului in mod ilegal, afirma un oficial din cadrul Departamentului Trezoreriei din SUA.

Cum face bani reteaua terorista Stat Islamic. A furat intre 500 de milioane si un miliard de dolari din banci

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat circa un miliard de dolari din banci siriene si irakiene, iar organizatia fundamentalista sunnita a produs inca 500 de milioane de dolari din comercializarea .

Pentagon: Trei membri ai conducerii retelei teroriste Stat Islamic au murit in raiduri aeriene

Trei lideri ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv un militant responsabil de gestionarea fondurilor organizatiei fundamentaliste, au murit in urma raidurilor aeriene efectuate recent, anunta purtatorul de cuvant al Pentagonului, colonelul Steve Warren.

Trei conducatori ai gruparii teroriste Stat Islamic, UCISI

Trei lideri ai gruparii teroriste Stat Islamic SI), inclusiv un militant responsabil de gestionarea fondurilor organizatiei fundamentaliste, au murit in urma raidurilor aeriene efectuate recent, anunta purtatorul de cuvant al Pentagonului, colonelul Steve Warren.

Presedintele Cehiei: Turcia ofera sustinere retelei Stat Islamic, nu ar trebui admisa niciodata in UE

Turcia nu ar trebui sa fie admisa in Uniunea Europeana, afirma presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuzand Ankara ca ofera sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic, informeaza presa ceha, citeaza Mediafax.

Presedintele Cehiei, critici dure la adresa Turciei: Se comporta ca un aliat al retelei teroriste Stat Islamic

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a acuzat, miecuri, autoritatile de la Ankara ca ar oferi sustinere gruparii teroriste Stat Islamic si a precizat ca Turcia nu ar trebui sa fie admisa in Uniunea Europeana.

SUA: Statul Islamic a obtinut 1,5 miliarde de dolari din furturi si comert cu petrol

Membri ai retelei teroriste Stat Islamic au furat circa un miliard de dolari din banci siriene si irakiene, iar organizatia fundamentalista sunnita a produs inca 500 de milioane de dolari din comercializarea petrolului in mod ilegal, afirma un oficial din cadrul Departamentului Trezoreriei din SUA.

Razboiul din Siria. Coalitia internationala condusa de SUA a efectuat 23 de raiduri aeriene

Coalitia internationala condusa de SUA a efectuat, miercuri, 23 de raiduri aeriene ce au vizat pozitii ale organizatiei teroriste Stat Islamic in Siria, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters.

DIICOT: Tanarul radicalizat era dispus sa se arunce in aer pentru Stat Islamic

Tanarul de 17 ani din Craiova retinut, marti, de procurorii DIICOT, pentru propaganda jihadista, s-ar fi interesat de modul in care poate achzitiona arme si si-ar fi aratat disponibilitatea sa devina martir pentru Statul Islamic ISIS) .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )