Libnet.ro
UNICEF

06:15

Oficial: Tarom poate fi salvat doar prin masuri radicale

Adevărul Adevărul,
Oficial: Tarom poate fi salvat doar prin masuri radicale

Tarom are potential de redresare, insa va trebui o vointa politica solida din partea urmatorului guvern pentru a lua masuri radicale si pentru a aseza compania pe baze economice reale, adaptate la economia de piata din 2017, a spus astazi in cadrul audierilor din Comisia de Transport din Senat, Ionut Mosteanu, secretar de stat in Transporturi. continuă pe Adevărul

Ministerul Transporturilor vrea sa ia masuri radicale in privinta Companiei TAROM

Ministerul Transporturilor vrea sa ia masuri un pic radicale asupra Companiei TAROM, iar pentru a realiza acest lucru va trebui o vointa politica solida in decursul anului viitor, a declarat, luni, Ionut Mosteanu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor: Pentru salvarea Tarom este nevoie de masuri radicale in 2017

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Ionut Mosteanu a declarat, in debutul audierilor din Comisia de Transport din Senat, ca societatea de stat Tarom are potential de redresare, insa va trebui o vointa politica solida din partea urmatorului.

NEWS ALERT. Avertismentul lui Juncker: Eliminarea vizelor de Canada pentru romani s-ar aplica doar prin semnarea acordului CETA. Negocierile UE - Canada pe acest subiect au esuat, din cauza opozitiei Valoniei

Negocierile de vineri dintre Uniunea Europeana si Canada pe tema Acordului de parteneriat comercial au esuat. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, declarase ca propunerea de eliminare a vizelor de calatorie pe teritoriul canadian pentru cetatenii romani si bulgari se va aplica doar daca va fi semnat Acordul UE-Canada.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )