Libnet.ro
UNICEF

01:05

OFICIAL. Vatican: Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai. Vizite la Bucuresti, Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj

Antena3 Antena3,
OFICIAL. Vatican: Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai. Vizite la Bucuresti, Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj

Ceea ce pana ieri a fost un zvon, de astazi e oficial. Papa Francisc va veni in Romania, in luna mai a acestui, la 20 de ani dupa precedenta vizita a unui Suveran Pontif - Ioan Paul al II-lea la. continuă pe Antena3

QMagazine: Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai 2019

Surse prezidentiale ar fi transmis ca Papa Francisc vine in Romania, in 31 mai 2019, la invitatia Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a Bisericii Catolice, scrie publicatia QMagazine.

Vizita ISTORICA! E oficial - PAPA FRANCISC VINE iN ROMANIA pe 31 mai. Vezi programul Suveranului Pontif

Este oficial! Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai, la invitatia presedinteluiKlaus Iohannissi a Bisericii Catolice. Primind invitatia Presedintelui Romaniei, a Autoritatilor statului si.

Q Magazine: Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai

Papa Francisc vine in Romania in 31 mai, la invitatia Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a Bisericii Catolice. Dupa sosirea pe aeroportul Otopeni, Suveranul Pontif va fi primit direct la Cotroceni de.

E oficial. Papa Francisc vine in Romania la sfarsitul lunii mai. Ce orase va vizita Sanctitatea Sa

Papa Francisc va vizita Romania la sfarsitul lunii mai, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. Ultima vizita a unui Suveran Pontif in Romania a fost in urma cu 20 de ani, cand Papa Ioan Paul al II-lea numea Romania Gradina Maicii Domnului.

Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai. El si Patriarhul Daniel se vor ruga la Catedrala Neamului

Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai, la invitatia presedinteluiKlaus Iohannissi a Bisericii Catolice, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Suveranul Pontif va merge la Palatul.

Papa Francisc vine in Romania

Papa Francisc va veni anul acesta in Romania. Suvernul Pontif va ajunge la Bucuresti pe 31 mai 2019 si va ramane in tara noastra pentru trei zile, informeaza Digi24.

Papa Francisc in Romania. Logo-ul si motto-ul vizitei invita la UNIRE: Sa mergem impeuna (FOTO)

Este oficial! Papa Francisc vine in Romania pe 31 mai, la invitatia presedinteluiKlaus Iohannissi a Bisericii Catolice. Logo-ul vizitei Suveranului Pontif este o invitatie la unire, arata un.

UPDATE Oficial: Papa Francisc face o vizita n Romnia n perioada 31 mai - 2 iunie

Papa Francisc va face o vizita in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, a anuntat vineri Administratia Prezidentiala. Papa Francisc este al doilea Papa care vine in vizita in Romania, dupa Ioan Paul al II-lea, care s-a aflat la Bucuresti in mai 1999.

De ce merge Papa Francisc la Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj

Papa Francisc va veni in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie intr-o vizita apostolica. Anuntul oficial a fost facut vineri de Sfantul Scaun, care a oferit si cateva detalii asupra vizitei Sfantului Parinte.

Vizita Papei Francisc in Romania. Arogante ale unor preoti catolici cu o zi inainte de anuntul oficial

Papa Francisc va veni in Romania intr-o calatorie apostolicain zilele 31 mai 2 iunie 2019,cu etape la Bucuresti, Iasi, Sumuleu-Ciuc si Blaj, au anuntat vineri Sfantul Scaun si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )