Libnet.ro
UNICEF

17:15

E OFICIAL! WhatsApp NU va mai functiona de la 1 februarie 2020. VEZI AICI PASII pe care trebuie sa ii faci ca sa poti folosi APLICATIA in continuare

B1 B1,
E OFICIAL! WhatsApp NU va mai functiona de la 1 februarie 2020. VEZI AICI PASII pe care trebuie sa ii faci ca sa poti folosi APLICATIA in continuare

WhatsApp nu va mai functiona incepand cu 1 februarie. Decizia a fost anuntata acum cateva luni. continuă pe B1

Horoscop 2020. Vezi cine se CASATORESTE in luna februarie si cine va PIERDE multi bani?

Februarie 2020 aduce o energie a Pamantului mai mare ca niciodata. Marte este in Exaltare asa ca e bine sa profitam de energia sa si sa ne punem la lucru inventivitatea si pragmatismul, potrivit Kanal.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Scorpionii risca sa fie acaparati de o multime de planuri!

In horoscopul Scorpionului din luna februarie 2020 se insista pe o creativitate impredictibila, necesitatea ierarhizarii demersurilor tale si evitarii nervozitatii in relationarea cu altii ce-ti conditioneaza o activitate sociala bogata si implinitoare, si o viata sentimentala guvernata cand de minte, cand de inima.

Schimbare de look pentru Anamaria Prodan. Nici nu o mai recunosti daca o vezi pe strada

Anamaria Prodan continua sa socheze pe toata lumea. Dupa ce acum o buna perioada a decis sa se reinventeze, sa slabeasca si sa fie din ce in ce mai atenta la stilul sau de viata, acum surprinde cu o schimbare de look. Fanii ei abia daca au recunoscut-o! Cum arata impresara? Schimbare de look pentru .

Termen februarie 2020: Frizeriile si saloanele de infrumusetare trebuie sa solicite certificarea conformitatii cu normele de igiena, pentru reautorizare

Frizeriile si saloanele de infrumusetare din toata tara trebuie sa solicite certificarea conformitatii cu normele de igiena si sanatate publica de catre directiile de sanatate publica, in vederea reautorizarii, potrivit unui nou act normativ care a intrat in vigoare in ianuarie 2020.

ZODIILE care vor avea un AN CUMPLIT, in 2020! VEZI daca si TU esti pe LISTA NEAGRA

Cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie in parte? Lucrurile se vor schimba la 180 de grade pentru unii nativi! MEGA VEDETA DIN ROMANIA, DEZBRACATA COMPLET: SI-A MANGAIATZONELE INTIME SI A INTRAT iN.

Orban dezminte zvonul ca programul Prima Casa nu ar mai functiona

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul a alocat bani pentru Programul Prima Casa si.

Business report: Cinci orase din Romania isi iau adio de la tramvaie noi. Guvernul a anulat licitatii de 120 milioane de euro; Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Electromobilitatea Companiile petroliere si de utilitati incearca sa preia controlul: isi fac propriile retele de incarcare a masinilor electrice. Mai mult de trei. Sectoarele cu scaderi salariale. Dintre domeniile in care angajatii nu doar ca nu s-au bucurat de bani in plus la salariu, dar au si pierdut din ei, se numara agricultura.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )