Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oil Terminal Constanta investeste 19,5 milioane lei in modernizarea unui rezervor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oil Terminal Constanta investeste 19,5 milioane lei in modernizarea unui rezervor

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheiat un contract in valoare de 19,48 milioane lei, fara TVA, cu Petroconst SA, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Oil Terminal Constanta, contract de 19,48 milioane lei

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheia un contract in valoare de 19,48 milioane lei, fara TVA, cu Petroconst SA, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud, arata un anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primarul Robert Negoita vrea o majorare de capital de 98 milioane lei la compania municipala SD3-Salubritate si Deszapezire pentru construirea unei statii de sortare si tratare a deseurilor

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa majoreze capitalul social al societatii municipale SD3-Salubritate si Deszapezire cu 98,5 milioane lei, fata de 67 milioane lei cat este in prezent, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi supus aprobarii Consiliului Local Sector 3 vineri. Banii se vor folosi pentru construirea unei statii de sortare si tratare a deseurilor, mai exact pentru suplimentarea parcului cu utilaje si cumparare terenului aferent construirii halei necesare, potrivit expunerii de motive a proiectului.

E-Distributie Banat - lucrari si servicii de 110 milioane lei

Distribuitorul de energie E-Distributie Banat a anuntat luni ca va acorda, prin licitatie publica deschisa, un contract de tip multi-servicii pentru lucrari de proiectare si realizare de retele de medie si joasa tensiune, precum si pentru operatiuni de masura si back-office in judetele Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara, in valoare de pana la 110 milioane de lei aproximativ 23,7 milioane de euro).

Rulaj de 39 milioane lei, sub media anului

BET-BK si BET-NG, singurii indici pe minus Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 39,03 milioane de lei, sub valoarea medie zilnica a acestui an, de circa 42 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )