Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oil Terminal primeste 31,5 milioane lei de la Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oil Terminal primeste 31,5 milioane lei de la Petrom

Sorin Ciutureanu ramane la conducerea transportatorului de produse petroliere pentru inca patru ani Operatorul de transport si depozitare a produselor petroliere Oil Terminal OIL) a incheiat un contract in valoare de 31,5 milioane lei, fara TVA, cu OMV Petrom SNP) pentru transportul titeiului, in perioada 1 iulie 2018 - 30 iunie 2019, informeaza compania printr-o notificare publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DWF, agentie SEO, afaceri de 2,4 milioane lei in primul semestru

DWF, una dintre cele mai importante agentii specializate in optimizare SEO de pe piata locala, a incheiat primul semestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 2,4 milioane lei, in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Boza, Complexul Energetic Oltenia: Platim prea mult pe certificatele de CO2, circa 950 milioane lei in acest an

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, plateste in acest an 950 milioane lei pentru certificatele de emisii de dioxid de carbon, adica un sfert din afacerile companiei, a declarat, pentru News. ro, directorul general al societatii, Sorin Boza. Acesta spune ca suma este mult prea mare, in conditiile in care CE Oltenia nu polueaza, iar cu suma respectiva se pot face investitii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )