Libnet.ro
UNICEF

22:45

Olanda: Zeci de raniti intr-un accident in care au fost implicate 3 autocare

B1 B1,
Olanda: Zeci de raniti intr-un accident in care au fost implicate 3 autocare

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane. Printre acestea se afla si doua persoane ranite grav, relateaza AFP. continuă pe B1

Zeci de raniti in Olanda, intr-un ACCIDENT in care au fost implicate trei autocare.

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane, intre care se afla si doua persoane ranite grav, potrivit unei surse din cadrul politiei, citate de AFP. Este vorba despre trei autocare implicate astazi sambata) intr-un accident pe o autostrada in apropiere de satul Muiden, la aproximativ zece kilometri sud-est de Amsterdam, a declarat pentru AFP Leo Dortland, un purtator de cuvant al politiei locale. In .

Zeci de raniti in Olanda, intr-un accident in care au fost implicate trei autocare

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane, intre care se afla si doua persoane ranite grav, potrivit unei surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Cel putin 44 de MORTI intr-un ACCIDENT de autobuz in India.

Un incendiu violent, declansat, miercuri dimineata, in sudul Indiei, la bordul unui autobuz de explozia unui rezervor, a provocat moartea a 44 de persoane, intre care mai multi copii, transmite Mediafax. Incendiul a izbucnit dupa ce autobuzul a lovit o denivelare pe o autostrada intre Bangalore si Hyderabad, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Citeste si: 19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din .

Locul in care mor 15 persoane pe ora! 44 de morti intr-un accident de autobuz produs in sudul Indiei

Un incendiu violent, declansat la bordul unui autobuz de explozia unui rezervor, a provocat moartea a 44 de persoane, printre care mai multi copii, miercuri dimineata, in sudul Indiei, conform.

India: cel putin 44 de morti intr-un accident de autobuz

Un incendiu violent, declansat la bordul unui autobuz de explozia unui rezervor, a provocat moartea a 44 de persoane, intre care mai multi copii, miercuri dimineata, in sudul Indiei. Doar cinci persoane au reusit sa sparga geamurile si sa se salveze.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )