Libnet.ro
UNICEF

15:15

Olguta Vasilescu, atac la Victor Ponta: Mars la cotet potaie

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, atac la Victor Ponta: Mars la cotet potaie

Atac dur pe scena politica. Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu respinge categoric orice alianta cu Victor Pont. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, catre Ponta: Mars la cotet, potaie! Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu respinge categoric orice alianta cu Victor Ponta, pe care-l acuza ca i-a facut dosare penale in vreme cand era premier, din invidie. Olguta Vasilescu va candida pentru Primaria Craiovei, pe care a mai condus-o din 2012 pana in 2017. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Adevarul Live, ca PSD ar putea face alianta cu ProRomania la alegerile locale.

Olguta, catre Ponta: Mars la cotet, potaie!

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric orice alianta cu Victor Ponta. Deputata PSD il acuza pe liderul Pro Romania ca, de prea multa invidie, i-a facut dosare penale pe vremea cand era.

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit la adresa liberalilor: PNL vrea alegeri in iunie ca sa nu mai creasca pensiile, salariile si alocatiile

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, lanseaza un nou atac la Guvernarea PNL, subliind ca Executivul Orban este incurcat de calendarul alegerilor.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Olguta Vasilescu vrea alegeri comasate: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Victor Ponta atac acid la PNL: Deci bani pentru copii nu vor sa dea. Tin banii pentru campania electorala !

Victor Ponta ii acuza pe liberali ca nu vor sa dubleze alocatiile pentru copii asta pentru ca vor sa pastreze banii pentru campania electorala, intrucat interesul PNL este de a castiga alegerile locale.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

Victor Ponta si-l doreste pe Sorin Grindeanu ca reformator al PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat vineri, la Resita, speranta ca Sorin Grindeanu va reusi sa oblige PSD sa se reformeze, acesta fiind motivul pentru care nu a incercat atragerea sa in partidul pe care il conduce.

Victor Ponta crede ca vor fi anticipate, dar nu si alegeri locale in doua tururi: O sa schimbam niste baroni PSD cu baroni PNL

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este de parere ca vor fi declansate anticipate in Romania, dar nu crede ca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi, potrivit Agerpres. Sunt convins ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )