Libnet.ro
UNICEF

23:15

Olguta Vasilescu, despre efectele abrogarii OUG 114: Ce teapa au luat romanii! Vor urma scumpiri in cascada

Antena3 Antena3,
 Olguta Vasilescu, despre efectele abrogarii OUG 114: Ce teapa au luat romanii! Vor urma scumpiri in cascada

Olguta Vasilescu trage un semnal de alarma dupa ce guvernul PNL a sustinut ca va abroga OUG 114. Fostul ministru al Muncii sustine ca vor urma cresteri la produse in cascada. PSD a crescut veniturile, dar. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Companiile strategice din energie, puternic lovite de OUG 114 Mircea Cosea: Trebuie rectificata urgent! A incercat sa ia de undeva si sa puna altundeva, o carpeala

EXCLUSIV Mircea Cosea, presedinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica a vorbit in exlusivitate pentru B1. ro despre efectele negative pe care OUG 114 le-a exercitat asupra companiilor strategice din.

Lia Olguta Vasilescu, critici la adresa noului ministru al Muncii: Rad si plang de cate ori o vad

Lia Olguta Vasilescu a criticat-o pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, pentru declaratiilefacute cu privire la salariile si pensiile romanilor. Rad si plang de cate ori apare la TV noul.

Scandal la Dolj intre PSD si PNL. Cine este baiatul cu uleiul promovat pe Facebook de Olguta Vasilescu?

Politistii doljeni au declansat o ancheta dupa ce o fotografie cu un copil care tine in brate mai multe sticle cu ulei a devenit virala pe internet. Olguta Vasilescu a sustinut public ca un minor ar fi fost pus de catre reprezentantii PNL sa distribuie ulei alegatorilor. Niste PSD-isti mincinosi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )