Libnet.ro
UNICEF

12:00

Olguta Vasilescu, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis auto din cauza vitezei: Este jenant ca politia a facut publica informatia pe surse

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis auto din cauza vitezei: Este jenant ca politia a facut publica informatia pe surse

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a avut o reactie dura la adresa Politiei dupa ce sotul sau, senatorul Claudiu Manda, a fost lasat fara permis de conducere, fiind prins conducand cu 125 de kilometri la ora in localitate. Olguta Vasilescu s-a declarat deranjata ca aceasta informatie a fost transmisa de Politie pe surse, ea spunand, la Romania TV, ca este jenant pentru Politia Romana sa reactioneze asa. continuă pe Hotnews

UPDATE Claudiu Manda a ramas fara permis 90 zile dupa ce a fost prins conducand cu 125km/h in localitate: Ma grabeam sa ajung la Parlament

Politistii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioada de 90 de zile dupa ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h in localitate, pe raza orasului Mihailesti din judetul Giurgiu, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Reactie dura a Olgutei Vasilescu la adresa Politiei, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis auto din cauza vitezei: Este jenant

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a avut o reactie dura la adresa Politiei dupa ce sotul sau, senatorul Claudiu Manda, a fost lasat fara permis de conducere, fiind prins conducand cu 125 de kilometri la ora in localitate. Olguta Vasilescu s-a declarat deranjata ca aceasta informatie a fost transmisa de Politie pe surse, ea spunand ca este jenant pentru Politia Romana sa reactioneze asa.

Reactie dura a Olgutei Vasilescu dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a ramas fara permis

Fostul ministru Olguta Vasilescu reactioneaza dur dupa ce sotul ei, deputatul PSD Claudiu Manda, a ramas fara permis auto din motiv de viteza excesiva. in comuna Mihailesti cred ca era. A condus cu.

Claudiu Manda, prima reactie dupa ce a ramas fara permis: Este de apreciat cum s-au miscat cei de la Politie. Au fost corecti

Claudiu Manda a avut o prima reactie dupa ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Senatorul PSD a fost prins cu o viteza de 125 de kilometri pe orain localitate, pe raza orasului Mihailesti din.

Claudiu Manda a ramas fara permis timp de 90 zile, dupa ce a condus cu o viteza prea mare in localitate

Permisul lui Claudiu Manda a fost suspendat pe o perioada de 90 de zile, dupa ce acesta a fost prins cu o viteza de 125 de kilometri pe orain localitate, pe raza orasului Mihailesti din judetul.

Claudiu Manda a ramas fara permis de conducere a doua zi dupa nunta. Cu ce viteza a fost prins circuland in localitate

O patrula de la Politia Rutiera l-a prins luni, 1 aprilie, pe senatorul PSD Claudiu Manda ruland cu o viteza mult peste limita legala intr-o localitate din Giurgiu.

Senatorul PSD Claudiu Manda a ramas fara permis

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost prins de politisti, ieri, in timp ce conducea un autoturism cu o viteza de 125 de kilometri pe ora intr-o localitate din judetul Giurgiu. El a fost sanctionat cu 1. 305 lei si i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac petrecerea de nunta

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat.

Olguta Vasilescu, reactie dura la adresa Politiei Romane, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis de conducere: E jenant!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dur dupa ce sotul sau, Claudiu Manda, a fost lasat fara permis de conducere pentru 90 de zile dupa ce a fost prins conducand cu 125 km/h in localitate. Social-democrata i-a cr.

Primele imagini de la petrecerea de nunta a Liei Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Cum au aparut Dragnea si Irina

Sambata seara are loc petrecerea de nunta a fostului ministru al Muncii, Olguta Vasilescu cu senatorul PSD Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI. Nunta noastra ????Cu Claudiu Manda Publicata de Lia Olguta Vasilescu peSambata, 30 martie 2019 Sunt asteptati peste 500 de invitati si printre acestia se va numara si presedintele [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )