Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu: Guvernul PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici macar unul. De ce?

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Guvernul PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici macar unul. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fostulMinistru al Muncii, a declarat ca guvernarea PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie si nu a fost recalculat niciunul. Ea a adaugat ca punctul de pensie trebuia sa creasca la valoarea de 1. 775 lei, echivalentul unei majorari de 40%, anul trecut, iar in 2021, punctul de pensie ar fi trebuit sa ajunga la 1. 875 lei. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu: Guvernarea liberala trebuia sa recalculeze 3 milioane de pensii. Nu a recalculat nici macar una. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru PSD al muncii si actual primar al Craiovei, a aratat ca procesul de recalculare a pensiilor trebuia sa inceapa in urma cu un an, la 1 ianuarie 2020.

Lia Olguta Vasilescu, dupa anuntul ministrului Muncii: Raluca Turcan, al doilea ministru PNL care n-a citit Legea pensiilor

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, spune ca Raluca Turcan nu a citit Legea pensiilor si face confuzii grave in acest domeniu.

Lia Olguta Vasilescu, anunt in premiera despre vaccinare: Sunt oameni care au mai multa nevoie

Primarul Craiovei, fost ministru al muncii in Guvernarea PSD, Lia Olguta Vasilescu, a indicat, duminica, la Antena 3, neajunsurile campaniei de vaccinare si a precizat ce va face cand ii va veni randul la vaccinare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )