Libnet.ro
UNICEF

17:15

Olguta Vasilescu: Pilonul II nu se va nationaliza, va deveni optional. Veti afla detaliile in vara

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Pilonul II nu se va nationaliza, va deveni optional. Veti afla detaliile in vara

Olguta Vasilescu a precizat marti seara, la RTV, ca nu vor fi luate cotizatiile de la Pilonul II, dar va deveni optional. Ministrul Muncii a sugerat ca nu ar fi normal ca pensia luata la batranete de la Pilonul II sa fie completata cu bani de la Pilonul I. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, la Romnia TV: Pilonul II de pensii va deveni optional

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat la Romania TV ca Guvernul nu va nationaliza Pilonul II de pensii, asa cum erau anumite zvonuri, ci il va face optional. Pe perioada verii veti vedea o prezentare foarte clara vizavi de Pilonul II de pensii, ce inseamna, care sunt avantajele, care sunt parte din dezavantaje, pentru ca sunt si din acestea. Nu-l nationalizam, dar vom explica foarte clar tuturor acestor persoane care sunt cotizante la Pilonul II cat va fi pensia lor, a declarat Vasilescu. Administratorii de pensii private: Ne pregatim sa luam in considerare orice cai de atac pentru a apara banii celor 7 milioane de participanti la Pilonul II de pensii.

Ponta, dupa ce Olguta Vasilescu a anuntat ca Pilonul II va deveni optional: E TOTAL GRESIT sa iei din banii tinerilor ca sa acoperi greselile si INCOMPETENTA Guvernului

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va deveni optional. Ministrul a precizat ca va fi la alegerea romanilor daca vor mai.

Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul final despre pilonul II de pensii: Ne-am hotarat ce vrem sa facem

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va fi optional. Noi ne-am hotarat ce vrem sa facem. Si este ceea ce am comunicat de anul trecut, si anume sa fie optional acest P.

Olguta Vasilescu a anuntat ce se intampla cu Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul a luat decizia privind Pilonul II de pensii, cel administrat privat si care a fost o tinta a coalitiei PSD de la venirea la putere. Olguta Vasilescu.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este incepul sfarsitului pentru Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este inceputul sfarsitului pentru Pilonul II (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2827 seconds )