Libnet.ro
UNICEF

08:15

Olguta Vasilescu promite subventii de sute de milioane de lei lunar pentru angajarea celor fara un loc de munca

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu promite subventii de sute de milioane de lei lunar pentru angajarea celor fara un loc de munca

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca angajatorii care vor incadra someri, absolventi, tineri marginalizati si persoane cu handicap vor primi subventii de 2. 250 lei in fiecare luna, astfel urmand sa fie redus urgent deficitul fortei de munca. Potrivit datelor INS, in 2017 existau mai mult de 280. 000 de persoane apte de munca. continuă pe Adevărul

Anunt BOMBA de la Guvern: Se dau cate 2.250 de lei / lunar pentru fiecare salariat!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat drumul la bani. Companiile care angajeaza someri si asistati sociali vor primi 2. 250 de lei 500 de euro) pe luna pentru fiecare angajat, potrivit unei ordonante de.

Lia Olguta Vasilescu: Dublam subventiile pentru angajatori

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, marti, ca Guvernul va dubla subventiile pentru angajatori, in contextul crizei de forta de munca cu care se confrunta Romania. Ne-am gandit sa-i.

Olguta Vasilescu: Guvernul va dubla subventiile pentru angajatorii care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca Guvernul va adopta o Ordonanta de urgenta cu ajutorul careia se va diminua considerabil somajul.

Finantele acorda Metrorex un imprumut de 188,353 milioane lei. Banii au fost castigati in instanta de constructorul Magistralei 5 Drumul Taberei

Ministerul Finantelor Publice va acorda Metrorex un imprumut in suma de 188,353 milioane lei, pe 10 ani, in vederea acoperirii obligatiilor de plata instituite de instantele judecatoresti catre Asocierea Astaldi - FCC Construccion, Delta A. 93 - AB Construct, conform unui proiect de Ordonanta publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Cumpara gaze de 15,71 milioane lei

Distribuitorul de energie termica Termoficare Oradea a incheiat un act aditional de 15,71 milioane lei, inclusiv TVA, cu producatorul de gaze Romgaz, de la care cumpara gaze pentru perioada 1 iulie - 30 septembrie, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFP a imprumutat 319 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 319 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de titluri de stat pe 33 de luni, la un randament mediu de 4,05% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

nalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut amenda de peste 1,4 milioane lei primita de firma Gemini SP pentru ntelegeri anticoncurentiale la comercializarea de echipamente electrice

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre firma Gemini SP SRL prin participarea la o intelegere anticoncurentiala pe pietele comercializarii de echipamente electrice si electronice EEE) si a gestionarii deseurilor acestora DEEE) si a mentinut amenda de 1. 556 lei primita de aceasta firma, a anuntat luni Consiliul Concurentei. Firma a fost amendata in 2014, cand autoritatea de concurenta a aplicat amenzi in valoare de aproximativ 12,7 milioane euro catre 14 companii membre ale asociatiilor ROREC si ECOTIC pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale an campaniile de tip buy-back.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )