Libnet.ro
UNICEF

08:15

Oligarhul Vlad Plahotniuc apare pe panourile de urmariti ale politiei din Republica Moldova (FOTO)

B1 B1,
Oligarhul Vlad Plahotniuc apare pe panourile de urmariti ale politiei din Republica Moldova (FOTO)

Oligarhul Vladimir Plahotniuc apare intr-o nota distribuita unitatilor de politie din Republica Moldova, in care acestora li se cere orintarea intregului efectiv in vederea stabilirii si retinerii. continuă pe B1

Fotografia oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc, pe panourile de urmariti ale politiei din R.Moldova

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc apare intr-o nota distribuita sefilor unitatilor din subordinea Inspectoratului General al Politiei din Republica Moldova, in vederea prinderii acestuia in legatura cu dosarul penal in care este cercetat pentru spalare de bani, relateaza EurActiv. ro.

Interpol a receptionat cererea de dare in cautare a lui Vlad Plahotniuc

Oficiul central al Interpol a receptionat scrisoarea organelor de drept ale Republicii Moldova referitor la darea cautarea internationala a fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Potrivit procurorului general, Alexandr Stoianoglo, avizul privind receptionarea solicitarii a ajuns saptamana trecuta, transmite IPN.

VIDEO Franta: Fortele speciale ale politiei au intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri de apa la un protest al pompierilor

Mai multe confruntari intre fortele speciale ale politiei si pompierii francezi au avut loc marti la Paris, in marja unui protest tensionat, in care mii de pompieri au manifestat pentru a cere conditii mai bune de munca, scrie 20minutes. fr.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )