Libnet.ro
UNICEF

21:00

Olimpiada Internationala de Informatica 2018 Trei medalii de argint si o medalie de bronz, pentru lotul Romaniei

Antena3 Antena3,
Olimpiada Internationala de Informatica 2018 Trei medalii de argint si o medalie de bronz, pentru lotul Romaniei

Romania a castigat trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica din Japonia, una dintre cele mai importante competitii de profil din lume. Trei dintre olimpicii premiati. continuă pe Antena3

Olimpiada Internationala de Informatica 2018 Trei medalii de argint si o medalie de bronz, pentru lotul Romniei de informatica

Elevii din lotul olimpic de informatica al Romaniei au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz, la Olimpiada Internationala de Informatica 2018. Competitia s-a desfasurat in Japonia si a avut 335 de elevi concurenti, din 87 de tari. Vezi in articol cine sunt olimpicii si la ce licee invata.

Elevi romani, medaliati la Olimpiada Internationala de Informatica

Lotul olimpic al Romaniei si-a adjudecat patru premii trei medalii de argint si o medalie de bronz) la a XXX-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata la Tsukuba Japonia), in perioada 1 - 8 septembrie, scrie News. ro.

Performanta ULUITOARE: Trei medalii de argint si una de bronz, obtinute de Romania la Olimpiada Internationala de Informatica (FOTO)

Performante remarcabile pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Informatica din Japonia, una dintre cele mai importante competitii de profil din lume. Romania a castigat trei medalii de argint si.

Bianca Ganescu, medaliata la olimpiada internationala de lingvistica: M-as dezvolta mult mai mult daca as alege sa studiez in strainatate

Eleva in clasa a XI-a la Colegiul National I. Bratianu din Pitesti, Bianca Ganescu a obtinut la sfarsitul lunii iulie medalia de bronz la olimpiada internationala de lingvistica de la Praga. Olimpica nationala la lingvistica si matematica in acelasi an, Bianca a acordat un interviu pentru Weekend Adevarul in care vorbeste despre performanta sa deosebita si despre planurile sale educationale pentru viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )