Libnet.ro
UNICEF

23:01

OLT: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OLT: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, intr-un accident produs in judetul Olt, fiind implicate trei autovehicule. Politistii fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Dezastru natural in Norvegia: Zece persoane au fost ranite si 200 evacuate dupa o alunecare de teren VIDEO

Cel putin zece persoane au fost ranite si aproximativ 200 au fost evacuate dupa o alunecare de teren care a avut loc, noaptea trecuta, intr-o localitate la nord de Oslo, anunta presa norvegiana, citata de AFP.

Accident mortal: un barbat a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite!

Vineri seara, o tragedie a avut loc in judetul Ialomita. O tanara de 22 de ani a fost implicat intr-un accident rutier, in care un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost grav ranite. Autoturismul in.

Tramvai deraiat in Capitala: Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in Bucuresti dupa ce un tramvai a deraiat. Accidentul s-a produs in nordul Capitalei, in statia Fabrica de glucoza. Un tramvai a deraiat in Bucuresti in urma impactul.

Accident cu trei masini implicate, pe centura Caracalului. Cinci persoane ranite

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe soseaua de centura a Caracalului. Trei masini s-au lovit.

Seful unui post de politie, ranit grav intr-un accident rutier intre o autospeciala de politie si o ambulanta VIDEO

Un politist in varsta de 50 ani se afla in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, in urma unui grav accident rutier petrecut vineri dimineata, 1 ianuarie 2021, pe un drum din Olt. O ambulanta si o autospeciala de politie aflate intr-o misiune comuna s-au ciocnit.

Tragedie in prima zi a Anului Nou. Un barbat a fost ucis pe loc intr-un accident rutier

Tragedie in prima zi a Anului Nou. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, intr-un accident care a avut loc vineri seara, in jurul orei 22. 30, pe raza localitatii Rasi.

Accident rutier cumplit pe DN 66 A. Un tanar a murit dupa ce a pierdut controlul masinii FOTO

Un tanar de 34 de ani a murit intr-un accident rutier, produs in prima zi din 2021 pe Drumul National 66 A, in zona localitatii Lupeni.

O fetita de 5 ani, victima a unui accident rutier care a avut loc pe un drum din Olt. A fost preluata cu elicopterul VIDEO

Un accident grav a avut loc miercuri, 30 decembrie 2020, pe un drum judetean din Olt. Patru masini au fost implicate, o fetita de doar cinci ani fiind ranita grav.

Accident mortal in Ialomita. Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

Tragedia a avut loc, vineri seara, in localitatea Rasi, judetul Ialomita. O tanara de 22 de ani, in masina careia se aflau alte 4 persoane, s-a rasturnat cu automobilul pe un camp de la marginea localitatii. in urma impactului un barbat a decedat si alte patru persoane au fost ranite.

Accident rutier soldat cu numeroase victime. Douazeci de persoane si-au pierdut viata, dintre care opt sunt copii

Zeci de persoane s-au stins din viatadupa ce un autobuz de calatori s-a rasturnat pe un drum din Algeria, transmite agentia de presa de stat APS. Opt dintre victime sunt copii, printre care si minori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )