Libnet.ro
UNICEF

20:15

Olt: Un tanar a fost retinut, dupa ce a cultivat CANABIS.

România Liberă România Liberă,
Olt: Un tanar a fost retinut, dupa ce a cultivat CANABIS.

Un tanar din judetul Olt a fost retinut pentru trafic de droguri, dupa ce politistii au descoperit, in urma unor perchezitii, ca acesta cultiva canabis intr-o sera amenajata in curtea locuintei, relateaza Mediafax. Procurorii si ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt au facut mai multe perchezitii in comuna Brastovatu, de langa Caracal, la locuinta unui tanar, de unde au ridicat peste 30 de kilograme de canabis. Oamenii legii au stabilit ca tanarul planta canabis . continuă pe România Liberă

CRIMA din Contanta. Un suspect a fost retinut.

Politistii constanteni au retinut un suspect in cazul crimei petrecute in noaptea de marti spre miercuri pe o strada din Constanta, unde un tanar de 29 de ani a fost injunghiat si a murit apoi la spital, transmite Mediafax. Potrivit anchetatorilor, suspectul este un tanar de 22 de ani, din Constanta, care a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, fiind dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. El este acuzat de omor calificat, iar joi va fi dus in instanta cu .

Bacau: Preot, RETINUT, dupa ce le-a adus detinutilor telefoane mobile. ...

Preotul Penitenciarului Bacau care a fost prins, vineri dimineata, cu patru telefoane mobile, pe care urma sa le dea unor detinuti, a fost retinut de procurori, transmite Mediafax. Pe numele suspectului a fost emisa ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 de ore pentru luare de mita si introducerea de bunuri interzise in penitenciar, dupa ce acesta a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa bage ilegal telefoane mobile in unitate de detentie. In cursul zilei de maine .

Interlopul Iuliu Kiss a fost retinut in arestul IPJ Bihor

Interlopul Iuliu Kiss a fost retinut in arestul IPJ Bihor. in urma cu un an acesta fusese condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare, dupa ce a fost implicat intr-un accident in urma caruia Adriana Jurcan si-a pierdut viata, iar sora ei geamana si verisoara lor au ajuns in stare grava la spital.

Seful SIF Ialomita a fost retinut pentru luare de mita.

Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache, a fost retinut pentru luare de mita, complicitate la evaziune fiscala si trafic de influenta. In perioada iulie septembrie 2013, in calitate de sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache a primit cu titlu de mita, de la un denuntator, mai multe sume de bani pentru a nu-si indeplini atributiile de .

Arad: O persoana a murit, iar o alta a fost ranita dupa ce un tren a lovit un microbuz

Opersoana a murit, iar o alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, marti seara, in localitatea Seleus, judetul Arad. La fata locului s-au deplasat echipajul de descarcerare si o.

Accident in Vrancea: Doua persoane au murit si 5 au fost ranite dupa ce un autocar cu 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat pe DN 2

Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. In urma accidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite grav.

VIDEO Accident in Vrancea: Doua persoane au murit si 5 au fost ranite dupa ce un autocar cu 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat pe DN 2

Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. In urma accidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite grav.

Arad: Doua persoane au fost ranite dupa ce un tren a lovit un microbuz

Un microbuz a fost lovit de un tren, marti seara, in localitatea Seleus, judetul Arad. La fata locului s-au deplasat echipajul de descarcerare si o ambulanta SMURD. Din primele informatii se pare ca o.

Atac armat in SUA: 11 oameni au fost impuscati intr-un parc din Chicago

Cel putin 11 persoane, printre care si un copil, au fost ranite cand un barbat a deschis focul intr-un parc din orasul american Chicago. Fetita de 3 ani si ceilalti raniti au fost transportati de urgenta l.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )