Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oltchim a facut in primul trimestru profit cat in tot anul trecut

Adevărul Adevărul,
Oltchim a facut in primul trimestru profit cat in tot anul trecut

Combinatul petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea a realizat in primele trei luni ale acestui an un profit net aproape cat cel de anul trecut. Daca in 2017, Oltchim a iesit cu 47,73 milioane lei pe plus, dupa primul trimestru din 2018 compania are un profit net de 46,33 milioane lei. continuă pe Adevărul

Cemacon obtine un profit de 6 milioane lei, in primul trimestru

Compania estimeaza o cifra de afaceri de 120 milioane lei si un profit net minim de 11 milioane lei, pentru finalul lui 2018 Producatorul de caramizi Cemacon Zalau CEON) a raportat, pentru primele trei luni ale acestui an, un profit net de 6,18 milioane de lei, fata de o pierdere aproape de 0,12 milioane de lei, pentru aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unor venituri din vanzari de 21,49 milioane de lei, in crestere cu 86% fata de cele obtinute in primul trimestru din 2017, potrivit raportului publicat de emitent, ieri, pe site--ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bursa de Valori Bucuresti - profit in urcare cu 42%, in primul trimestru

93% din rezultatul obtinut provine din segmentul de tranzactionare al Grupului * Valoarea medie zilnica a transferurilor cu actiuni a urcat cu 24%, pana la 53,68 de milioane de lei Bursa de Valori Bucuresti BVB), operatorul pietei locale de capital, a obtinut, in primele trei luni ale acestui an, un profit net de 4,03 milioane de lei, in urcare cu 42% fata de cel inregis-trat in aceeasi perioada a anului trecut, de 2,83 milioane de lei, in contextul unei valori totale tranzactionate de peste 3,7 miliarde de lei, in urcare cu 30% fata de primul trimestru al anului 2017, se arata in comunicatul de ieri al BVB. Rezultat obtinut provine, in proportie de 93%, din segmentul de tranzactionare al Grupului, se specifica in raportul bursei.

BVB a obtinut un profit net de 4 milioane de lei

Grupul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a realizat, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 4,03 milioane de lei, in crestere cu 42% fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultat obtinut in proportie de 93% din segmentul de tranzactionare al Grupului, potrivit raportului publicat astazi de operatorul de piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )