Libnet.ro
UNICEF

12:15

Oltchim intra in faliment dupa sase ani de chin in insolventa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oltchim intra in faliment dupa sase ani de chin in insolventa

Tribunalul Valcea a dispus inceperea procedurii generale a falimentului Oltchim OLT), dupa ce, in luna aprilie, consortiul de administratori ai combinatului chimic, format din BDO Business Restructuring si Rominsolv, au solicitat acest lucru. Oltchim. continuă pe Wall-Street Ro

Katie Holmes si Jamie Foxx, prima aparitie in calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii si-au ascuns relatia sase ani

Dupa aproape sase ani in care au incercat sa-si tina relatia secreta, actorii Katie Holmes si Jamie Foxx au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment. Se pare ca vedetele au fost nevoite sa se ascunda pana acum din cauza unei clauze stipulate in divortul actritei de Tom Cruise.

Bunicuta le spunea adesea povesti ciudate nepotilor. Dupa opt ani, ceva cumplit a iesit la iveala. Cine ar fi crezut asa ceva?

Adeseori, bunicuta le spunea povesti ciudate nepotilor, iar acestia o ascultau cu atentie fara sa banuiasca nimic. Dupa opt ani, ceva cumplit a iesit la iveala. Virginia L Hayden, 67 de ani, din York, Pen.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )