Libnet.ro
UNICEF

10:45

Omagiu pentru Ilie Balaci. O strada din Craiova ii va purta numele

Antena3 Antena3,
Omagiu pentru Ilie Balaci. O strada din Craiova ii va purta numele

Primaria Craiovei a anuntat, luni seara, ca o strada din municipiu va purta numele lui Ilie Balaci, iar in fiecare an va fi organizata o gala care ii va purta numele si in cadrul careia vor fi premiati cei ma. continuă pe Antena3

Sute de oameni, omagiu pentru Ilie Balaci

Ilie Balaci, Minunea Blonda, a parasit aceasta lume, duminica dimineata. Luni, catevade oameni au tinut sa fie prezenti la Biserica Sf. Ilie din Craiova, cand a fost adus.

Ilie Balaci a murit suparat pe Craiova: Nu mi-a oferit nimic!. Raspuns transant despre comparatia cu Hagi

Ilie Balaci a acordat un interviu memorabil pentru Weekend Adevarul in 2014. in randurile de mai jos, puteti citi cele mai interesante raspunsuri oferite de Minunea blonda, acum patru ani.

Ilie Balaci si viciile din timpul carierei de fotbalist: Cu viata mea fac ce vreau

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in urma cu doi ani, 'Minunea Blonda a vorbit despre viciile din timpul vietii de fotbalist.

Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut, nsotit de insuficienta cardio-respiratorie

Principala cauza a decesului lui Ilie Balaci a fost un infarct miocardic acut, insotit de insuficienta cardio-respiratorie, potrvit unor surse locale citate de Mediafax. Autopsia a fost facuta luni la Institutul de Medicina Legala Dolj, iar rezultatele au fost transmise organelor de cercetare penala.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

Cristi Chivu, indurerat dupa decesul lui Ilie Balaci: Nu cred ca ti-am multumit vreodata

Fostul international Cristian Chivu i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, despre care a spus ca i-a oferit sa joace posibilitatea de a juca la echipa lui de suflet.

Meciul CSU Craiova - FCSB, ntrerupt n minutul 8, pentru un omagiu adus lui Ilie Balaci

Meciul CSU Craiova - FCSB, care se desfasoara pe Stadionul Ion Oblemenco, in Liga I, a fost oprit in minutul 8, la scorul de 0-1, pentru ca spectatorii sa-i aduca un omagiu fostului international Ilie Balaci, decedat duminica dimineata. in cea mai mare parte a carierei lui de fotbalist, Balaci a purtat numarul 8 pe tricou anunta News. ro.

Unde va fi inmormantat regretatul fotbalist Ilie Balaci. Familia acestuia a facut anuntul

Familia lui Ilie Balaci a anuntat ca fostul mare fotbalist urmeaza sa fie inmormantat marti la Craiova. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu legendei fotablului romanesc o pot face la.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )