Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omenirea face un nou pas spre infern: Donald Trump denunta unilateral Tratatul privind fortele nucleare intermediare

Adevărul Adevărul,
Omenirea face un nou pas spre infern: Donald Trump denunta unilateral Tratatul privind fortele nucleare intermediare

Presedintele Trump a decis retragerea tarii sale din inca un acord international de importanta strategica, un semnal ce va avea un impact teribil deoarece, cu siguranta, urmeaza dezechilibrarea imediata a formulei de echilibru si supraveghere reciproca a arsenalelor SUA si Rusiei. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat Rusia dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Moscova l-a avertizat duminica pe liderul Casei Albe, Donald Trump, ca intentia lui de a retrage SUA din INF, tratatul nuclear semnat de cele doua parti in timpul Razboiului Rece, este un pas foarte periculos.

Donald Trump anunta retragerea Statelor Unite din tratatul INF cu Rusia

Statele Unite se vor retrage unilateral din tratatul cu Rusia privind fortele nucleare intermediare INF), a anuntat sambata presedintele american Donald Trump, citat de DPA. Tratatul INF a fost semnat in 1987 de presedintele SUA Ronald Reagan si de.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

Donald Trump AMENINTA Mexicul: Va iNCHIDE frontiera si trimite ARMATA daca nu....

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), a impus Mexicului sa opreasca afluxul de imigranti latino-americani. De asemenea, Trump a avertizat ca daca acest lucru nu va fi indeplinit cat.

Donald Trump ameninta ca va inchide frontiera Statelor Unite cu Mexicul

Presedintele american, Donald Trump, a amenintat ca va trimite armata pentru a inchide granita cu Mexicul, intr-o postare pe Twitter in care ataca democratii si mai multe tari din America Centrala.

Donald Trump ameninta ca va mobiliza armatapentru inchiderea frontierei cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a amenintat joi ca va inchide frontiera intre SUA si Mexic, in contextul in care mii de migranti traverseaza in prezent America Centrala pe jos in speranta de a ajunge.

Donald Trump: Fed, cel mai mare pericol pentru mine

Presedintele american Donald Trump a extins criticile la adresa Rezervei Federale Fed), pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat marti pentru Fox Business Network, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )