Libnet.ro
UNICEF

01:06

OMS anunta ca bilantul celor care au murit din cauza virusului Ebola a ajuns la 887 de victime

B1 B1,
OMS anunta ca bilantul celor care au murit din cauza virusului Ebola a ajuns la 887 de victime

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public un nou bilant cu referire la virusulEbola, anuntand ca 887 de persoane au murit din cauza epidemiei de febra hemoragica. Acest bilant mai anunta. continuă pe B1

Canicula face victime in Romania. Trei oameni au murit din cauza temperaturilor ridicate

Canicula face victime in toata tara. Trei oameni au murit in mijlocul strazii, la orele amiezii. Una dintre victime este scriitorul si epigramistul galatean Ion Grosu, in varsta de 73 de ani. Medicii.

Un angajat al Directiei de Dezvoltare si Servicii Publice Focsani a murit din cauza caniculei

Un barbat de 63 de ani, angajat al Primariei Focsani, a murit din cauza caldurii in timp ce se afla la serviciu. Politistii si inspectorii de munca au demarat o ancheta in acest caz.

Epigramistul Ion Grosu a murit, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii

Epigramistul galatean Ion Grosu, in varsta de 75 de ani, a murit pe strada, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii, informeaza Mediafax.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

ATP a anulat turneul de la Tel Aviv din cauza conflictului armat din zona

Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) a anulat, marti, turneul de la Tel Aviv, care urma sa aiba loc in perioada 15-21 septembrie, din cauza conflictului armat din zona, informeaza AFP. Cu parere de rau.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza unui INCENDIU PUTERNIC

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui incendiu de vegetatie din apropiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 17:30), pe Autostrada Soarelui, circulatia este intrerupta intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu care.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Douazeci de bucuresteni, cazuti in strada marti, din cauza caldurii

Douazeci de bucuresteni au avut nevoie de asistenta medicala, marti, dupa ce au cazut in strada din cauza caldurii, potrivit datelor centralizate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) pentru.

Compania aeriana rusa Dobroliot si-a suspendat zborurile din cauza sanctiunilor UE

Compania aeriana low-cost Dobroliot, o filiala a Aeroflot, a anuntat duminica suspendarea zborurilor sale din cauza sanctiunilor economice impuse Rusiei de Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )