Libnet.ro
UNICEF

11:15

OMS anunta teste rapide Covid-19 cu 5 dolari pentru tarile sarace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMS anunta teste rapide Covid-19 cu 5 dolari pentru tarile sarace

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ieri ca va pune la dispozitia tarilor sarace 120 de milioane de teste rapide Covid-19 la un pret unitar maxim de 5 dolari, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump va distribui 150 de milioane de teste rapide pentru depistarea COVID-19. Cine va beneficia de ele

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat distribuirea a 150 de milioane de teste rapide pentru detectarea COVID-19, pe teritoriul tarii. Rezultatul este dat in 15 minute, metoda fiind comparabila cu testele de.

Fiat Chrysler plateste in SUA 9,5 milioane de dolari pentru solutionarea litigiilor

Fiat Chrysler Automobiles FCA) a anuntat marti ca a ajuns la un acord in SUA, in valoare de 9,5 milioane de dolari, pentru a solutiona investigatiile autoritatilor de reglementare in cazul vehiculelor echipate cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, a transmis Reuters, conform Agerpres.

NTT va plati 40 de miliarde de dolari pentru a detine integral subsidiara sa de telefonie mobila

Cea mai mare companie nipona de telecomunicatii, Nippon Telegraph and Telephone Corp NTT), a anuntat ca va cheltui 40 de miliarde de dolari pentru a achizitiona participatia de 34% pe care inca nu o detine la subsidiara sa de telefonie mobila, obtinand controlul deplin asupra principalei sale surse de fonduri, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Este nevoie de teste rapide pentru tarile sarace. OMS cauta fonduri pentru plata lor

Organizatia Mondiala a Sanatatii incearca sa atraga fonduri pentru achizitia a cel putin 120 milioan.

Coronavirus in lume: Numarul deceselor a depasit 1 milion OMS anunta teste rapide de 5 dolari

Numarul deceselor asociate cu Covid-19 in lume a depasit un milion, fiind raportate peste 33,5 milioane de cazuri de coronavirus si aproape 25 de milioane vindecate de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii de pe Worldometers. 02 Fostul presedinte ucrainean Petro Porosenko a anuntat ca a fost diagnosticat cu Covid-1915. 24 Olanda a raportat un bilant saptamanal record14. 21 OMS: Un milion de decese reprezinta un prag foarte trist13. 04 Moscova prelungeste vacanta scolara cu o saptamana12:38 Noua din zece pacienti vindecati au efecte secundare dupa boala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )