Libnet.ro
UNICEF

09:00

OMS, China si Federatia Rusa vor sprijini Republica Moldova in lupta cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
OMS, China si Federatia Rusa vor sprijini Republica Moldova in lupta cu COVID-19

Igor Dodon a anuntat luni, 23 martie, ca la aceasta etapa Republica Moldova a primit mai multe loturi de suport de ajutor din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, iar in zilele apropiate Chisinaul urmeaza sa primeasca sprijin in lupta impotriva COVID-19 atat din China, cat si din Federatia Rusa. continuă pe Adevărul

A doua pacienta, vindecata de COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova a fost inregistrat al doilea caz de vindecare de COVID-19. Este vorba despre o femeie care a revenit pe 7 martie din Italia, cu ruta Milano-Chisinau, care a fost si prima persoana depistata cu coronavirus in Republica Moldova.

Republica Moldova limiteaza accesul la 52 de site-uri care raspandesc stiri false despre COVID-19

Serviciul de Informatii si Securitate din Republica Moldova a decis sa limiteaze accesul la 52 de site-uri care raspandesc stiri false despre COVID-19, asta dupa ce fenomenul fake news a luat amploare in Republica Moldova, odata cu raspandirea coronavirusului in lume si in tara.

14 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 80

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de sambata, 21 martie, au fost confirmate alte 14 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 111 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului.

Alte 121 de persoane, suspecte de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale anunta ca, pana la ziua de sambata, 21 martie, in Republica Moldova au fost confirmate 66 cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 31 cazuri de import si 35 sunt cu transmitere locala. Totodata, alte 121 de persoane au fost internate in spital fiind suspecte de infectie cu COVID-19.

17 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Jumatate dintre acestea au fost inregistrate in Chisinau

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca de la o zi la alta. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de vineri, 20 martie, au fost confirmate alte 17 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 90 de probe. in 12 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, dintre care opt cazuri au fost inregistrate in Chisinau.

Republica Moldova a ajuns la 66 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Presedintele Dodon crede ca pot fi cateva sute de cazuri in urmatoarele doua saptamani

Un numar de 66 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova, cu 17 pacienti depistati doar vineri. Dintre persoanele testate pozitiv vineri, 12 sunt cu transmitere locale,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )