Libnet.ro
UNICEF

06:15

OMS considera inca posibila aducerea pandemiei sub control

Hotnews Hotnews,
 OMS considera inca posibila aducerea pandemiei sub control

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat, vineri, ca este inca posibila aducerea sub control a epidemiei Covid-19, desi numarul de cazuri s-a dublat in ultimele sase saptamani, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

OMS considera ca este inca posibila readucerea situatiei sub control

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat astazi ca este inca posibila readucerea epidemiei de COVID-19 sub control, desi numarul de cazuri aproape s-a dublat in ultimele sase saptamani .

Coronavirus in lume: Peste 550.000 de decese la nivel mondial Nou record de infectii in Statele Unite

Pandemia de COVID-19 a ucis peste 550. 000 de persoane la nivel mondial de la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, peste jumatate din victime fiind inregistrate in cele mai afectate patru tari: Statele Unite 133. 195), Brazilia 69. 184), Regatul Unit 44. 602) si Italia 34. 926), potrivit unui raport AFP intocmit pe baza raportarilor oficiale. Statele Unite au raportat un nou record zilnic de infectii cu coronavirusul, peste 65. 500 de noi cazuri de COVID-19 fiind raportate in 24 de ore. La nivel mondial numarul infectiilor a depasit 12,3 milioane. ---------------------------- 19:36 OMS considera inca posibila aducerea pandemiei sub control 18. 48 Rusia a depasit 11. 000 de decese cauzate de COVID-1917. 04 Factorii care aduc riscul cel mai ridicat de deces provocat de covid-19 .

CORONAVIRUS |OMS, avertisment fara precedent: Pandemia de Covid-19 nu este sub control

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a emis un avertisment urgent conform caruia pandemia de coronaviru nu este sub control si se inrautateste. Directorul general al OMS Dr. Tedros.

Sorina Pintea ramane sub control judiciar in dosarul de luare de mita. DNA, castig de cauza la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, sa ramana sub control judiciar in dosarul in care este acuzata de luare de mita, fapta pe care ar fi savarsit-o, spun.

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Sorina Pintea ramane sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea ramane sub control judiciar in dosarul in care a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

DANIEL FENECHIU: O noua stare de urgenta nu este exclusa, daca lucrurile scapa de sub control

O noua stare de urgenta nu este exclusa, daca lucrurile scapa de sub control, a declarat la RFI liderul senatorilor PNL Daniel Fenechiu.

Fenechiu: O noua stare de urgenta nu este exclusa, daca lucrurile scapa de sub control

O noua stare de urgenta nu este exclusa, daca lucrurile scapa de sub control, a declarat la RFI liderul senatorilor PNL Daniel Fenechiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )