Libnet.ro
UNICEF

15:45

OMS: Daca noi nu facem tot ceea ce este posibil, vom ajunge la doua milioane de morti

B1 B1,
OMS: Daca noi nu facem tot ceea ce este posibil, vom ajunge la doua milioane de morti

Reprezentantii OMS sustin ca putem ajunge la un numar de doua milioane de morti din cauza infectiei cu coronavirus, daca nu se face totul pentru a combate pandemia, a spusun inalt responsabil al OMS,. continuă pe B1

Ministrul Florin Citu arunca bomba: Este posibil ca romanii sa dea banii inapoi pentru pensii si alocatii

Bomba ascunsa a ministrului Finantelor in ceea ce priveste pensiile si alocatiile. Florin Citu ameninta ca, daca vor trece amendamentele PSD la proiectul de rectificare bugetara, atunci milioane de pensionari care au primit majorarea de 14% a punctului de pensie, dar si copiii si adolescentii care au primit alocatiile marite cu 20% ar putea fi obligati sa dea banii inapoi.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )