Libnet.ro
UNICEF

08:30

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

Hotnews Hotnews,
 OMS: Decizia AstraZeneca de a amana testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC citat de news. ro. continuă pe Hotnews

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru COVID-19 e o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC.

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19 este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC, conform news. ro.

OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul pentru a treia faza a vaccinului anti-Covid din motive de siguranta, poate fi un lucru bun si un apel de trezire, pemtru ca dezvoltarea unui vaccin nu este intodeuna un drum drept si rapid, scrie CNBC.

CORONAVIRUS |OMS considera ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19 este o trezire la realitate

Oficialii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul de faza a treia a vaccinului sau experimental Covid-19 din motive de siguranta este un memento ca.

Testele pentru vaccinul impotriva coronavirusului au fost oprite, dupa ce un barbat a dezvoltat o boala inexplicabila

In ciuda faptului ca exista presiuni si sperante mari cu privire la un vaccin impotriva coronavirusului, studiile clinice finale pentru un astfel de vaccin, dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford, au fost suspendate dupa ce un participant a avut o reactie adversa in Marea Britanie.

AstraZeneca intrerupe testarea vaccinului pentru COVID-19, dupa ce o persoana din Regatul Unit a dezvoltat o boala inexplicabila

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anuntat ca intrerupe procesul de testare al vaccinului pentru COVID-19, dupa ce unul dintre participantii la studiu, din Marea Britania a dezvoltat o boala neasteptata, scrie Th.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )