Libnet.ro
UNICEF

07:15

OMS: A doua doza de vaccinCovid-19 dezvoltata de laboratoarele Pfizer si BioNTech poate fi amanata cu cateva saptamani in circumstante exceptionale

B1 B1,
OMS: A doua doza de vaccinCovid-19 dezvoltata de laboratoarele Pfizer si BioNTech poate fi amanata cu cateva saptamani in circumstante exceptionale

OMS transmte ca a doua doza de vaccinCovid-19 dezvoltata de laboratoarele Pfizer si BioNTech poate fi amanata cu cateva saptamani in circumstante exceptionale, scrie AFP. Acest anunt vine in co. continuă pe B1

Expertii OMS: A doua doza a vaccinului Pfizer poate fi intarziata in unele cazuri

A doua injectie a vaccinului COVID-19 dezvoltata de laboratoarele Pfizer si BioNTech poate fi amanata cu cateva saptamani in circumstante exceptionale, au declarat marti expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), potrivit Mediafax.

Agentia Europeana pentru Medicamente ar putea da undaverde pentru extragerea a sase doze dintr-o fiola a vaccinului anti-Covid Pfizer-BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente ar putea da undaverde pentru extragerea a sase doze dintr-o fiola a vaccinului anti-Covid Pfizer-BioNTech, in loc de cinci, a spus miercuri un oficial UE pentru.

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Mexic: O doctorita, diagnosticata cu encefalomielita dupa ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech

Autoritatile mexicane au declarat ca studiaza cazul unei doctorite in varsta de 32 de ani, cu antecedente alergice, care a fost internata in spital dupa ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19, informeaza Reuters.

Comitetul national de coordonare a vaccinarii vine cu precizari despre procedura de preparare si administrare a serului Pfizer-BioNTech, dupa o serie de informatii false raspandite in mediul online

Imaginile prezentate public de la vaccinarile realizate pana acum in Romania reprezinta procedura normala de preparare si administrare a vaccinului, asa cum este recomandata de catre producator, subliniaza Comitetul national de coordonare a vaccinarii anti-Covid-19, marti seara, intr-un comunicat, in care aduce o serie de precizari legate de procedura de preparare si administrare a serului BioNTech-Pfizer dupa ce in mediul online s-au raspandit informatii care sustin, in mod fals si inselator, ca in seringa de volum mare s-ar extrage, de fapt, vaccinul diluat din fiola pentru a fi aruncat.

Comisia Europeana poarta discutii cu Pfizer-BioNTech pentru suplimentarea achizitiilor de vaccin

Comisia Europeana poarta discutii cu Pfizer si BioNTech asupra posibilitatii de a comanda mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19, in afara de cele 300 de milioane de doze prevazute deja in contractul existent, a anuntat un purtator de cuvant al executivului comunitar, conform Reuters.

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )