Libnet.ro
UNICEF

11:30

OMS indica revenirea la carantina. Care sunt tarile vizate si cum va fi afectata Romania

Antena3 Antena3,
OMS indica revenirea la carantina. Care sunt tarile vizate si cum va fi afectata Romania

Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca autoritatile din tarile unde numarul cazurilor de coronavirus a crescut din nou ar trebui sa introduca noi restrictii. Mai mult decat atat, Guvernele ar trebui sa se pregateasca pentru revenirea la carantina. Si Romania se gaseste intr-o situatie deloc favorabila. continuă pe Antena3

Este oficial, se dau cate 9.600 de lei de la stat. Banii se primesc in mana. Care sunt conditiile si cine se califica

Criza medicala a generat si-o criza economica, mai ales pentru companii. Statul a venit cu un plan de-a sustine cu bani. Acum vorbim de peste 9. 600 de lei. Despre ce vorbim acum sunt.

Arafat avertizeaza ca este posibil sa fie reintroduse restrictii in anumite zone Care sunt punctele fierbinti

Este posibila reintroducerea unor noi restrictii in anumite zone ale tarii unde numarul cazurilor de coronavirus este crescut, dar totul depinde de cifre, afirma secretarul de stat Raed Arafat. El a vorbit despre punctele fierbinti ale Romaniei: Bucuresti, Arges, Prahova, Brasov, Dambovita, la care se adauga Galati.

Amnistia fiscala e modificata. Legea a aparut in Monitorul oficial. Care sunt noutatile

Consultantul fiscal Adrian Benta a analizat Legea nr. 1142020 care aduce modificari la procedura amnistiei fiscale reglementate initial prin OG nr. 62019 cu modificari ulterioare. Pe cale de consecinta, spune el, pentru a putea aplica aceasta lege, trebuie sa ne raportam la reglementarile OG nr. 62019 si la normele de aplicare pentru aceasta.

Un total de 300.000 de masini electrice pe strazi in 2030 si eliminarea a 5 milioane de autovehicule vechi din parcul auto. Care sunt propunerile APIA pentru industria auto

In conditiile in care industria auto trece prin momente grele din cauza crizei Covid si in contextul in care trebuie sa reduca si emisiile de CO2, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile propune ca Romania sa-si asume o serie de obiective legate de promovarea vehiculelor electrice. APIA vine si cu un set de propuneri din partea mediului de afaceri, cum ar fi si modificarea impozitului anual pentru autovehicule, cu luarea in considerare pentru calculul acestuia a parametrilor legati de poluare sau schimbari climatice.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )