Libnet.ro
UNICEF

00:07

OMS, nou avertisment privind al doilea val al pandemiei de COVID-19: S-ar putea ca virusul sa nu dispara niciodata

B1 B1,
OMS, nou avertisment privind al doilea val al pandemiei de COVID-19: S-ar putea ca virusul sa nu dispara niciodata

Pe masura ce guvernele din intreaga lume au adoptat masuri de relaxare a restrictiilor, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat ca exista posibilitatea ca noul coronavirus sa nu poata. continuă pe B1

SUA |Donald Trump declara ca nu va inchide tara in cazul unui al doilea val al pandemiei de coronavirus. Vom stinge focul (VIDEO)

Presedintele a declarat joi ca nu va inchide tara in cazul in care Statele Unite ale Americi se vor confrunta cu un al doilea val de infectari cu noul coronavirus. acesta este increzator ca vor putea.

Avertismentul expertilor europeni: Nu e momentul sa ne relaxam. Europa sa se pregateasca pentru al doilea val de Covid-19

Perspectiva unui al doilea val de infectie cu coronavirus in toata Europa nu mai este o teorie indepartata, potrivit directorului agentiei UE insarcinata sa consilieze guvernele cu privire la controlul bolii, potrivitThe Guardian.

SUA: Presedintele Trump sustine ca nu va mai inchide tara in cazul unui al doilea val al epidemiei COVID-19

Presedintele Donald Trump a declarat joi ca daca un al doilea val al epidemiei noului coronavirus va afecta din nou Statele Unite nu va mai incerca sa inchida din nou tara, informeaza dpa, citata de Agerpres. Vom stinge focarele, nu vom inchide tara, vom stinge focul, a sustinut Trump referindu-se la eventualitatea unui al doilea val al epidemiei COVID-19. Fie ca este vorba de taciuni, fie ca sunt flacari, le vom stinge, a adaugat presedintele american in timpul unei vizite la fabrica de automobile Ford din Ypsilanti, in vestul statului Michigan.

Specialistii avertizeaza ca al doilea val de infectii cu COVID-19 nu va putea fi evitat: intrebarea este cand si cat de mare va fi Virusul circula in jurul nostru

Perspectiva unui al doilea val de infectie cu coronavirus in toata Europa nu mai este o teorie indepartata, potrivit directorului agentiei UE insarcinat sa consilieze guvernele - inclusiv Marea Britanie -.

Sefa ECDC avertizeaza ca Europa ar putea fi lovita de un al doilea val de infectari cu COVID-19

Europa trebuie sa se pregateasca pentru un al doilea val de COVID-19, a avertizat directoarea Centru.

Un nou studiu privind COVID-19: Numarul real al infectarilor cu noul coronavirus, de 18 ori mai mare decat cel raportat

Testele privind anticorpii efectuate de cercetatori pentru a determina starea infectiilor cu coronavirus noi in Tokyo sugereaza ca numarul de cazuri din capitala Japoniei ar putea fi mult mare decat cifra.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )