Libnet.ro
UNICEF

20:15

OMS recomanda purtarea mastilor de protectie si acasa. in ce situatii

Adevărul Adevărul,
OMS recomanda purtarea mastilor de protectie si acasa. in ce situatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a publicat un nou set de recomandari, intre care si purtarea mastilor de protectie acasa, in interiorul locuintelor, atunci cand sunt primiti vizitatori, cand nu poate fi respectata distantarea fizica sau atunci cand incaperile nu sunt aerisite corespunzator. continuă pe Adevărul

OMS recomanda purtarea mastii de protectie in locuinte, in unele conditii

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recomandat miercuri purtarea mastilor sanitare in locuinte pentru a preveni infectarile cu noul coronavirus atunci cand sunt primiti vizitatori si cand nu poate fi respectata distantarea fizica, relateaza dpa.

OMS recomanda purtarea mastii in locuri inchise, fara o aerisire adecvata

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda generalizarea purtarii mastii de protectie impotriva covic-19 in institutiile de ingrijire a sanatatii si in locurile inchise care nu dispun de o aerisire adecvata, in regiuni in care se inregistreaza o transmitere puternica a noului coronavirus, relateaza AFP si News. ro.

Cand se impune purtarea mastilor sanitare in interiorul locuintelor. Noi recomandari din partea OMS pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii trage unnou semnalin ceea ce priveste preventia impotriva infectarii cu COVID-19. Specialistii din cadrul organizatiei au ajuns la concluzia ca purtarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )