Libnet.ro
UNICEF

06:00

OMS suspenda temporar studiile cu clorochina pe fondul ingrijorarilor legate de siguranta

B1 B1,
OMS suspenda temporar studiile cu clorochina pe fondul ingrijorarilor legate de siguranta

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat luni ca a suspendat temporar studiile clinice cu hidroxiclorochina pe care le realizeaza cu parteneri din mai multe tari, ca masura de precautie,. continuă pe B1

OMS suspenda temporar studiile clinice cu clorochina

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat luni ca a suspendat temporar studiile clinice cu hidroxiclorochina pe care le realizeaza cu parteneri din mai multe tari, ca masura de precautie, potrivit AFP. Aceasta decizie urmeaza publicarii vineri a unui studiu in jurnalul medical The Lancet, considerand ineficienta sau chiar daunatoare utilizarea clorochininei sau a derivatelor sale. Hidroxiclorochina, medicamentul luat de Trump in mod preventiv impotriva Covid-19, legata de un risc mai mare de deces la pacientii cu coronavirus - STUDIU.

OMS pune pe pauza studiile clinice privind hidroxiclorochina pe fondul ingrijorarilor legate de siguranta

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat luni ca a suspendat temporar testele clinice cu hidroclorochina pe care le coordoneaza cu parteneri din mai multe tari, ca masura de precautie, scrie AFP.

OMS suspenda testele clinice cu hidroxiclorochina

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat azi ca a suspendat temporar testele clinice cu hidroclorochina pe care le coordoneaza cu parteneri din mai multe tari, ca masura de precautie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )