Libnet.ro
UNICEF

14:30

Omul de afaceri sirian vizat de perchezitiile din dosarul de evaziune de 15 milioane lei, ridicat de procurorii DIICOT

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri sirian vizat de perchezitiile din dosarul de evaziune de 15 milioane lei, ridicat de procurorii DIICOT

Omul de afaceri sirian Waari Ghessan, vizat de perchezitiile facute in patru judete in dosarul de evaziune fiscala de 15 milioane de lei, a fost ridicat de procurori de la locuinta sa din judetul Timis, urmand sa fie audiat la sediul DIICOT Timisoara. continuă pe Adevărul

Om de afaceri sirian, vizat de DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala prin tranzactii fictive de zahar si ulei

Procurorii DIICOT au descins joi la mau multe adrese, intr-un dosar de evaziune in care este vizat si afaceristul sirian Waari Ghessan. Acesta este fostul asociat al lui Georgica Cornu, fiind acuzat de omul de afaceri inclusiv ca a avut o relatie extraconjugala cu sotia sa, Oana Cornu. in dosarul in care este vizat Ghessan, prejudiciul este estimat la aproape cinci milioane de euro.

Denuntatorul din dosarul Hexi Pharma, prima aparitie publica

Principalul denuntator din dosarul Hexi Pharma, prima aparitie dupa moartea lui Dan Condrea. Mihail Leva, directorul de productie al companiei, este sub control judiciar si a fost chemat sa dea declaratii la.

17 inculpati din dosarul Vama Moravita sunt ARESTATI preventiv. in dosar sunt cercetate 80 de persoane

Tribunalul Timis a acceptat, miercuri seara, propunerea procurorilor DIICOT Timisoara care au cerut arestarea preventiva pentru 30 de zile pe numele a 17 inculpati in dosarul Vama Moravita 2016.

Petre Toba, intrebat daca a fost filat Condrea: Este o masura procesuala care face parte din dosarul penal

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a declarat miercuri, intrebat daca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost filat, ca este o masura procesuala care face parte din procesul penal, precizand ca nu poate face alte comentarii vizavi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )