Libnet.ro
UNICEF

21:00

OMV a finalizat preluarea unei participatii la un zacamant de gaze naturale din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV a finalizat preluarea unei participatii la un zacamant de gaze naturale din Rusia

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, de la grupul german Uniper, o tranzactie care ii va majora productia de hidrocarburi din Rusia cu aproape un sfert, a anuntat vineri proprietarul OMV Petrom. continuă pe Ziarul Bursa

OMV a finalizat preluarea preluarea unei participatii la un zacamant de gaze naturale din Rusia

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, de la grupul german Uniper, o tranzactie care ii va majora productia de hidrocarburi din Rusia cu aproape un sfert, a anuntat vineri proprietarul OMV Petrom.

Volkswagen negociaza preluarea unei participatii la producatorul auto rus GAZ

Grupul auto german Volkswagen VW) poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare, au declarat vineri pentru Reuters mai multe surse din apropierea discutiilor.

Volkswagen negociaza preluarea unei participatii la producatorul rus GAZ

Grupul auto german Volkswagen poarta discutii vizand preluarea unei participatii la GAZ, un producator rus de autovehicule comerciale usoare, au declarat mai multe surse din apropierea discutiilor pentru Teuters, citata de Agerpres.

O parte din unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, preluata de OMV

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, de la grupul german Uniper. Tranzactia ii va majora grupului OMV Petrom.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )