Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom aloca 4 milioane de euro pentru promovarea eficientei energetice

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom aloca 4 milioane de euro pentru promovarea eficientei energetice

OMV Petrom va contribui cu 4 milioane de euro la programul Romania Eficienta, lansat de Energy Policy Group EPG), pentru promovarea eficientei energetice, in perioada 2019-2022. in cadrul programului Romania eficienta vor fi organizate campanii de educare si informare. continuă pe Hotnews

Calea ferata Brasov - Sighisoara - A fost atribuit contractul de 660 milioane euro pentru reabilitarea a doua sectiuni

Dupa o intreaga sarabanda de contestari in instanta, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a decis sa atribuie consortiului condus de Alstom contractul pentru calea ferata Brasov Sighisoara, loturile 1 si 3, scrie Club Feroviar. Este vorba de subsectiunile: 1. Brasov Apata si 3. Cata - Sighisoara, in total 86 km.

Cum poate fi redus semnificativ consumul de energie. OMV Petrom sponsorizeaza un program de eficienta energetica

Prin izolarea termica adecvata si prin implementarea unor solutii eficiente de incalzire, consumul de energie al cladirilor poate fi redus semnificativ. in acest context, OMV Petrom anunta ca va sprijini cu patru 4 milioane de euro programul Romania Eficienta, lansat de Energy Policy Group, pentru promovarea eficientei energetice.

OMV Petrom sprijina cu 4 milioane de euro programul Romania Eficienta

OMV Petrom, cel mai mare jucator pe piata energiei din Romania, a anuntat joi ca sprijina programul Romania eficienta, lansat de Energy Policy Group EPG), la care va contribui cu 4 milioane de euro in perioada 2019-2022.

Se contureaza o despartire scumpa: PSG cere 300 de milioane de euro pentru Neymar

De acum e oficial: PSG vrea sa-l vanda pe Neymar si nu vrea sa o faca oricum. Conform Le Parisien, formatia de pe Parc des Princes vrea in schimbul brazilianului 300 de milioane de euro.

BVB Jumatate din rulaj, dat de transferurile cu actiunile OMV Petrom

Cresteri pe linie pentru indicii bursei Rulajul consemnat in sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB) de la mijlocul saptamanii s-a ridicat la 56,16 milioane de lei, mai mult de jumatate din valoarea transferurilor 53,1%) fiind data de schimburile cu actiunile OMV Petrom SNP), care s-au ridicat la 29,82 milioane de lei.

IN CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL OMV PETROM Thomas Gangl il inlocuieste pe Manfred Leitner

Manfred Leitner va renunta incepand cu 30 iunie la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom SNP), precum si la cel de vicepresedinte al comitetului prezidential de nominalizare al SNP, functiile sale urmand a fi preluate provizoriu, de la 1 iulie, de catre austriacul Thomas Gangl, potrivit unui comunicat al emitentului transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom anunta schimbari in Consiliul de Supraveghere

OMV Petrom a anuntat astazi numirea lui Thomas Gangl ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al companiei, precum si ca vicepresedinte al Comitetului Prezidential si de Nominalizare, ca urmare a renuntarii lui Manfred Leitner la mandatul in functiile mentionate.

MASINA DE TOCAT BANI: MApN a cheltuit peste 2 milioane de euro, in doi ani, cu CSA Steaua, dar echipa a ratat de fiecare data promovarea in Liga a treia

Ministerul Apararii Nationale MApN), prin intermediul CSA Steaua Bucuresti, a cheltuit sume uriase din banii publici pentru echipa de fotbal din campionatul municipal, care a ratat, pentru al doilea an la rand, pr.

CNAS vrea sa cumpere, cu peste 2,4 milioane euro, servicii de productie si distributie a cardului european de sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a lansat o licitatie de 11,42 milioane lei 2,42 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de productie si distributie a cardului european de sanatate, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

UE finanteaza cu 20 de milioane de euro schimbarea la fata a Hunedoarei. Orasul va avea piste de biciclete si o retea de transport public ecologic

Municipiul Hunedoara a obtinut o finantare de aproape 20 de milioane de euro pentru modernizarea transportului public in municipiu si a mai multor bulevarde. Investitiile sunt finantate de Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )