Libnet.ro
UNICEF

11:45

OMV Petrom a investit 19 milioane euro in modernizarea depozitului de carburanti de la Arad

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom a investit 19 milioane euro in modernizarea depozitului de carburanti de la Arad

OMV Petrom a finalizat modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, cel mai mare din Vestul Romaniei si al doilea cel mai mare din tara. Proiectul a presupus investitii de aproape 19 milioane de euro, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca terminalul de la Arad are o capacitate de depozitare de peste 32. 000 metri cubi, echivalent cu peste 550. 000 de plinuri auto. Depozitul raspunde in principal nevoii de carburanti din judetele din vestul Romaniei - Arad, Bihor, Timis, Hunedoara. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul chinez Liting Universal a investit 17 milioane euro in Braila

Grupul chinez Liting Universal a investit de 17 milioane de euro, la Braila, unde a inaugurat, zilele trecute, o fabrica specializata in productia de aparate de iluminat, a transmis, vineri, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), printr-un comunicat.

OMV PETROM: Modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, finalizata

OMV Petrom a anuntat astazi ca a finalizat modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, cel mai mare din Vestul Romaniei si al doilea cel mai mare din tara, proiectul care a presupus investitii de aproape 19 milioane de euro.

PENTRU A IZOLA TERMIC 53 DE BLOCURI DIN BUCURESTI: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro

Primaria Capitalei a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de izolare termica a 53 de blocuri din Bucuresti in valoare de 129,7 milioane lei 27,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Serviciile de training, team building si consultanta in resurse umane au atins 20 milioane euro, in 2018

In Romania, piata serviciilor de training, coaching, team building, consultanta si strategie in resurse umane a crescut cu aproximativ 30% in 2018 fata de 2017, atingand pragul de 20 milioane euro, potrivit estimarilor facute de compania HPDI. Ca tip.

Primaria Capitalei vrea sa aloce peste 27 de milioane de euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti

Primaria Capitalei a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de izolare termica a 53 de blocuri din Bucuresti in valoare de 129,7 milioane de lei 27,22 de milioane de euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

PENTRU ANUL 2018: Premier Capital - profit de 23 milioane euro

Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald 's in sase tari europene, a inregistrat un profit inainte de taxe de 23 de milioane de euro in anul 2018 an fiscal incheiat la 31 decembrie 2018), in crestere comparativ cu cele 20 de milioane de euro inregistrate in 2017.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )