Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV PETROM: investitii de 21 de milioane euro la Petrobrazi pentru cresterea capacitatii de amestec de biocombustibili

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV PETROM: investitii de 21 de milioane euro la Petrobrazi pentru cresterea capacitatii de amestec de biocombustibili

OMV Petrom a crescut capacitatea anuala de amestec cu biocombustibili la Petrobrazi, de la 200 de kilotone la aproximativ 350 de kilotone, pentru a furnizacarburanti cu cantitati crescute de bio-componenti in produse finite, transmite un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Rafinaria Petrobrazi va creste productia de amestec de biocombustibili in urma unei investitii de 21 milioane de euro

OMV Petrom a crescut capacitatea anuala de amestec cu biocombustibili la rafinaria Petrobrazi, de la 200 de kilotone la aproximativ 350 de kilotone, pentru a furniza carburanti cu cantitati crescute de bio-componenti in produse finite.

Record absolut. Un porumbel voiajor, vandut cu 1,6 milioane de euro la o licitatie in Belgia VIDEO

Un porumbel in varsta de doi ani din Belgia numit New Kim a fost vandut pentru suma-record de 1,6 milioane de euro in cadrul unei licitatii online care a luat sfarsit duminica.

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Am suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro granturile pentru capitalul de lucru (VIDEO)

Miercuri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, prin care este suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro bugetul schemei 2 din granturile acordate intreprinderilor mici si mijlocii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )