Libnet.ro
UNICEF

00:07

OMV Petrom ar putea opri activitatea la Terminalul Midia, din cauza unei sanctiuni de la Garda de Mediu

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom ar putea opri activitatea la Terminalul Midia, din cauza unei sanctiuni de la Garda de Mediu

OMV Petrom a primit de la Garda Nationala de Mediu o sanctiune pentru desfasurarea la punctul de lucru Sectia Terminal Midia a activitatii de transport titei si gaze prin conducte fara sa detina autorizatie de mediu reinnoita. Garda de mediu a cerut oprirea activitatii pana la obtinerea autorizatiei de mediu, insa masura a fost contestata in instanta. Pana la hotararea definitiva a instantei, masura este suspendata. continuă pe Hotnews

OMV Petrom a transformat rafinaria Petrobrazi in a treia unitate din lume care transforma benzina usoara si GPL in benzina si motorina

OMV Petrom a pus in functiune, la rafinaria Petrobrazi, noua unitate Policombustibili care permite conversia GPL si a benzinei usoare de joasa calitate in produse petroliere cu valoare adaugata ridicata benzina si motorina cu ajutorul.

OMV Petrom, amendata de Garda de Mediu: Oprirea activitatii la Statia Midia ar duce la oprirea completa a productiei din Marea Neagra

OMV Petrom SA OMV Petrom) a primit de la Garda Nationala de Mediu o sanctiune pentru desfasurarea la punctul de lucru Sectia Terminal Midia a activitatii de transport titei si gaze prin conducte fara sa detina autorizatie de mediu reinnoita. Sanctiunile aplicate sunt amenda de 60. 000 RON si masura de suspendare a activitatii pana la obtinerea autorizatiei de mediu.

OMV Petrom are un nou director financiar

Alina Popa 41 de ani) este noul Director Financiar si membru al Directoratului OMV Petrom incepand cu 17 aprilie 2019, data la care intra in vigoare mandatul acordat de Consiliul de Supraveghere, informeaza compania printr-un comunicat de presa.

OMV Petrom a inceput productia la noua unitate Policombustibili

OMV Petrom a inceput in luna martie productia la noua unitate Policombustibili din cadrul rafinariei Petrobrazi, dupa investitii de 65 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

OMV Petrom a pus in functiune la Petrobrazi a treia unitate Policombustibili din lume. Cum transforma GPL in benzina

OMV Petrom a pus in functiune, la rafinaria Petrobrazi, noua unitate Policombustibili care permite conversia GPL si a benzinei usoare de joasa calitate in produse petroliere cu valoare adaugata ridicata benzina si motorina cu ajutorul unei tehnologii inovative. Aceasta este cea de-a treia unitate de acest tip din lume si este prima care converteste si benzina usoara de joasa calitate, nu doar GPL.

O dispozitie a Garzii de Mediu ar putea opri toata extractia de petrol si gaze din Marea Neagra

Petrom a anuntat ca Garda de Mediu a cerut suspendarea activitatii terminalului de la Midia, prin care se aduc in tara toate hidrocarbutrile extrase din Marea Neagra pe motiv ca firma nu si-a reinnoit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )