Libnet.ro
UNICEF

20:30

OnePlus 5T a iesit pe primul loc in cel mai important test

Playtech Playtech,
OnePlus 5T a iesit pe primul loc in cel mai important test

OnePlus 5T este unul dintre cele mai atractive smartphone-uri la ora actuala. Se pare insa ca nu doar pretul il pozitioneaza in topul preferintelor. Brandul OnePlus a fost asociat intotdeauna cu smartphone-uri accesibile si o performanta peste medie. Acestea nu sunt neaparat speciale din punctul de vedere al designului, dar poti afirma fara echivoc faptul []. continuă pe Playtech

PSD renunta la mintinguri dupa ce Regele Mihai a murit: Cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale

PSD renunta la mitingurile programate pentru acest week-end dupa ce Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai a murit, potrivit unui comunicat al Partidului.

Un insotitor de zbor dezvaluie marile secrete. Acesta e cel mai bun loc din avion. Ai mult spatiu la picioare, o vedere spectaculoasa si esti primul servit

Un insotitor de zbor a dezvaluit mai multe secrete ale meseriei. Locurile cele mai din fata de la clasa intai au parte de cel mai amabil echipaj si de cele mai curate servicii. Locul 1A e.

Una costa 11 mii, cealalta de zece ori mai mult. TEST COMPARATIV intre Dacia Logan si Mercedes E63 AMG S

O publicatie auto din Marea Britanie a pus la punct. probabil cel mai inedit versus organizat pe parcursul anului 2017. Testul comparativ cu pricina are ca actori principali o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell.

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

China va detrona SUA din pozitia de cel mai mare importator mondial

De la minereu de fier si pana la lapte praf, China cumpara tot ce se poate imagina, astfel ca in urmatorii cinci ani cel mai mare exportator mondial va deveni cel mai mare importator mondial, sustin economistii de la banca chineza CICC, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Buzau e cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei Ecuator-Polul Nord; ar putea fi brand turistic - spune primarul Constantin Toma

O descoperire geografica de ultima ora arata ca municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, pozitie ce ar putea fi valorificata ca brand turistic, a anuntat luni primarul localitatii, Constantin Toma.

Uber Romania: Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras

Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea si cu alti actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras, au declarat oficiali Uber Romania dupa declaratia primarului general, Gabriela Firea, ca ca in Bucuresti vor circula doar taximetre licentiate.

Am ASCUNS pentru ca NU AM CONSIDERAT ca trebuie sa o spun in gura mare. Cel mai ASCUNS SECRET al lui FUEGO

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, a vorbit despre viata sa personala. Artistul a dezvaluit un secret al sau pe care nu a vrut sa-l dezvaluie, si anume, este vorba despre proiectul.

Sfantul Nicolae, cel mai iubit sfant in Romania

Sfantul Nicolaeeste unul dintre cei mai populari sfinti din tara noastra. El este iubit si asteptat cu nerabdare de toti oamenii, indiferent de varsta sau stare sociala. Acest sfant s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )