Libnet.ro
UNICEF

01:05

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Playtech Playtech,
OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S8: incarcarea rapida nu functioneaza in orice situatie

Samsung Galaxy S8 a venit cu o multime de surprize pentru cumparatorii telefonului, insa nu toate pot fi considerate placute. Cu totii stim ca telefoanele se incarca mai repede daca le lasam deoparte cat timp sunt conectate la sursa de energie. Cand folosesti smartphone-ul in timp ce acesta este la incarcat, vei prelungi perioada necesara [].

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran urias si camera foto duala

Samsung Galaxy Note 8 se apropie, cu pasi mici, dar siguri, de lansare, astfel ca avem noi informatii despre viitorul phablet al companiei. Am avut zeci de informatii cu privire la Samsung Galaxy S8 inainte de lansare, zvonurile aparand din mai toate partile. S-ar putea ca Note 8 sa fie urmatorul telefon care sa beneficieze [].

Samsung Galaxy S8 Plus: A aparut varianta de telefon cu 6GB de RAM

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vin cu 4GB de memorie RAM, dar inca dinainte de lansare au existat zvonuri cu privire la o varianta cu 6GB de RAM. Samsung Galaxy S8 are deja o cantitate mare de memorie RAM, cei 4GB fiind suficienti cam pentru orice ai nevoie sa rulezi pe smartphone. Cu toate [].

Legume importate si cu preturi foarte piperate: Rosiile, mai scumpe decat carnea(VIDEO)

Rafturi pline cu legume de import, cu preturi piperate. Rosiile au devenit acum mai scumpe decat carnea. Pretul mediu al acestor legume din Uniunea Europeana, de unde provine mare parte din marfa de pe.

Are doar 12 ani si un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Cum a reusit aceasta performanta - VIDEO

Rajgauri Pawar are 12 ani si locuieste in Marea Britanie. Fetita are un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 puncte. Mai mult, fata il depaseste chiar.

FOTO. De ce pare Prima Doamna a Frantei mult mai tanara decat este. Expertii medicali sustin ca sotia lui Emmauel Macron ar fi apelat la operatii estetice si la injectii cu botox

Sotia presedintelui ales al Frantei, Brigitte Trogneux, este o prezenta eleganta si energica, aratand, intotdeauna, mult mai tanara decat cei 64 de ani si a diferentei de varsta de 24 de ani dintre ea si Emmanuel Macron, potrivit Daily Mail.

inmatricularile de masini second-hand, de sase ori mai mari decat cele noi in primele patru luni

Numarul masinilor inscrise in circulatie in primele patru luni din acest an este de 5,75 ori mai mare decat cel al masinilor noi, arata o statistica a Dorectiei de Permise si inmatriculari Auto: 167. 000 masini SH de import si aproape29. 000 masini noi.

FMI avertizeaza ca procesul de convergenta al veniturilor va dura mai mult decat aratau estimarile

Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit estimarile referitoare la cresterea economiilor din regiunea Europei Centrale, de Est si Sud-Est, dar avertizeaza totodata ca pana vor ajunge la nivelul veniturilor din Europa Occidentala va dura o perioada mai mare de timp pentru ca potentialul de crestere in majoritatea statelor din ECE Europa Centrala si de Est) este in continuare semnificativ mai scazut decat era inainte de criza financiara globala, se arata intr-un raport regional publicat ieri.

SUPRAREALISM pe piata romaneasca a muncii: companiile din Vestul tarii ofera BONUSURI celor care vin la munca. Cererea e mai mica decat oferta. Unde se va ajunge? (Analiza)

La conferinta ZF de retail, Ionut Roman, de la Selgros, spune ca in Timisoara a auzit de companii care platesc bonus angajatilor pentru a veni la munca. Timisoara este poate cel mai aglomerat oras din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )