Libnet.ro
UNICEF

01:05

ONG din Statele Unite: Schweighofer continua sa prelucreze lemn din parcurile nationale romnesti / Compania neaga acuzatiile

Hotnews Hotnews,
 ONG din Statele Unite: Schweighofer continua sa prelucreze lemn din parcurile nationale romnesti / Compania neaga acuzatiile

Holzindustrie Schweighofer continua sa achizitioneze lemn care provine din mai multe parcuri nationale de pe teritoriul Romaniei, desi compania s-a angajat in mod public sa nu faca acest lucru, a declarat, marti, David Gehl, coordonator pentru Eurasia in cadrul ONG-ului american de mediu Environmental Investigation Agency EIA), scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Economia Chinei a nceput sa dea semne de ncetinire si intra slabita n razboiul comercial cu Statele Unite

Confruntata cu un dificil conflict comercial cu Statele Unite, economia Chinei a inceput sa dea semne de slabiciune iar Beijingul recunoaste de acum impactul acestor dispute cu Washingtonul, scrie AFP.

Trump, puternic criticat in SUA dupa summitul de la Helsinki: Comentarii imbecile, la buzunarul lui Putin

Tacerea adoptata de Donald Trump in fata lui Vladimir Putin in legatura cu acuzatiile privind amestecul Rusiei in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite a starnit critici in lant peste Atlantic, printre contestatari numarandu-se fostul director al CIA John O. Brennan.

Donald Trump, izolat n Statele Unite, dupa un turneu european care i-a consternat pna si pe republicani

Presedintele american Donald Trump se regaseste izolat, marti, pana si in tabara sa politica, dupa un turneu european considerat dezastruos in care a intors spatele aliatilor sai europeni si a parut sa dea credit liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, in fata serviciilor secrete ale Statelor Unite, scrie AFP.

O femeie cu cetatenie rusa a fost inculpata pentru spionaj in Statele Unite

Maria Butina, 29 de ani, care detine cetatenia rusa, a fost inculpata de autoritatile americane pentru consipratie de a actiona in folosul serviciilor de spionaj ruse prin infiltrarea in grupuri politice din.

Statele Unite: Peste 450 de copii hondurieni au fost separati de parintii lor

Autoritatile din Honduras au identificat peste 450 de copii separati de parintii lor in numele politicii americane de toleranta zero privind migratia ilegala si lucreaza la reunirea lor, a informat vineri guvernul, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )