Libnet.ro
UNICEF

10:45

ONG nascut din pierderea unui copil. Ajutor pentru copiii si batranii nimanui din Maramures

Adevărul Adevărul,
ONG nascut din pierderea unui copil. Ajutor pentru copiii si batranii nimanui din Maramures

ONG nascut din pierderea unui copil. La finele anului trecut familia Dindiligan din Baia Sprie trecea prin momente extrem de dificile dupa ce au aflat ca fata lor iubita, Paula fusese ucisa de catre cel care o perioada de timp ii declara poate dragoste vesnica. Adolescenta a murit dupa ce a fost stransa de gat de fostul prieten. continuă pe Adevărul

ONG nascut din durerea pierderii unui copil. Ajutor pentru copiii si batranii nimanui din Maramures

La finele anului trecut, familia Dindiligan din Baia Sprie trecea prin momente extrem de dificile dupa ce au aflat ca fata lor iubita, Paula, fusese ucisa de catre cel care ii declarase dragoste vesnica. Adolescenta a murit dupa ce a fost stransa de gat de fostul prieten.

Desenul unui copil din Romania se va transforma intr-o jucarie de plus, distribuita in toata lumea

Desenul lui Albert, un baietel de 7 ani din Romania, este unul dintre cele zece desene castigatoare ale competitiei organizate la nivel global in Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie. Cele zece desene vor fi transformate de designeri intr-o colectie limitata de jucarii de plus, vanduta incepand cu noiembrie 2015 in magazinele IKEA din toata lumea.

Din culisele unui imens laborator artistic. Interviu cu Tompa Gabor, directorul Teatrului Maghiar din Cluj.

Pornind pe urmele tatalui sau, Tompa Miklos, un creator de teatru de legenda, Tompa Gabor este de 25 de ani, atatia ani cat are si Romania eliberata de comunism, directorul teatrului care are aproape in fiecare an cele mai multe nominalizari si premii UNITER, teatru a carui trupa este visul oricarui regizor si cu care au lucrat mari directori de scena, precum Andrei Serban si Silviu Purcarete: Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Acuzatii grave din partea unui deputat irakian: Gruparea Statul Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un deputat irankian face acuzatii extrem de grave, acesta avertizand ca gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania. Ambasadorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )