Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

ONG-uri fac apel la presedintii sectiilor de votare din strainatate

România Liberă România Liberă,
ONG-uri fac apel la presedintii sectiilor de votare din strainatate

Mai multe organizatii non-guvernamentale solicita cer presedintilor sectiilor de votare din strainatate sa le permita romanilor sa isi exercite dreptul de vot. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Opt ONG-uri: Sa fie lasati sa voteze cei care la 21.00 inca asteapta in incinta sectiilor de votare

Opt ONG-uri fac apel la presedintii sectiilor de votare din diaspora sa le permita sa voteze celor care la ora 21. 00 se afla in incinta sectiei de votare si nu au apucat sa intre intr-o cabina de vot.

Presedintele Traian Basescu cere Guvernului OUG pentru prelungirea programului sectiilor de votare din diaspora

Presedintele Traian Basescu a solicitat, duminica seara, Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea porgramului sectiilor de votare din diaspora pana la ora 24. 00, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

FADERE cere, in continuare, cresterea numarului sectiilor de votare din diaspora

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) critica autoritatile romane, care nu au luat in seama solicitarile romanilor din strainatate de a creste numarul sectiilor de votare, conform unui comunicat transmis,duminica, redactiei. Astfel, FADERE cere in continuare cresterea numarului de sectii, pentru ca toti romanii din diaspora sa poata vota.

Coada la democratie. Diaspora a inceput lupta pentru vot. Romanii stau, cu miile, in fata sectiilor de votare din toata Lumea. Munchen, Paris, Barcelona, Londra - FOTOVIDEO

Romanii din diaspora se pregatesc maine de un nou vot dupa ce in urma cu doua saptamani la primul tur al alegerilor au trait un cosmar fiind nevoiti sa stea la cozi interminabile pentru a-si exprima votul.

La o sectie de votare din Brasov s-a oprit procesul de votare pentru o jumatate de ora, din cauza unei pene de curent

O pana de curent a oprit procesul de vot pentru 30 de minute la o sectie de votare din Codlea, judetul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 17. 15, la sectia 185 .

O stampila a fost furata de la o sectie de votare din Capitala

O stampila de vot a fost furata, duminica, de la o sectie de votare din Capitala, relateaza B1 TV. Desi presedintele sectiei de votare 323 ar fi trebuit sa inchida procesul de vot, oamenii continua.

O sectie de votare din Buzau s-a deschis cu intarziere pentru ca presedintele nu s-a prezentat la program

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere pentru ca presedintele acesteia nu s-a prezentat la program. Sectia de votare a fost decshisa cu aproximativ 30 de minute intarziere si asta numai.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Sectiile de votare din Romania si-au deschis portile. Cetatenii au inceput sa voteze.

Sectiile de votare din romania si-au deschis portile la ora 07. 00, peste 18 milioane de romanii viind asteptati la urne pentru a-si da votul in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la ora 21.

Peste 12.000 de romani stau la coada la trei sectii de votare din Londra: Cozile se intind pe cativa kilometri

Peste 12. 000 de romani stau la coada, duminica dupa-amiaza, la cele trei sectii de votare din Londra, cozile intinzandu-se pe cativa kilometri, in timp ce oamenii continua sa vina la vot. Multi dintre ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2931 seconds )