Libnet.ro
UNICEF

17:00

ONRC: 58.669 de firme au fost radiate in primele noua luni din 2018, numar in scadere cu 1,55%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ONRC: 58.669 de firme au fost radiate in primele noua luni din 2018, numar in scadere cu 1,55%

Numarul firmelor radiate a scazut, in primele noua luni din 2018, cu 1,55%, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungand la 58. 669, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), informeaza Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

ONRC: 58.669 de firme radiate in primele noua luni

Numarul firmelor radiate a scazut, in primele noua luni din 2018, cu 1,55%, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungand la 58. 669, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

BCR a obtinut un profit net de un miliard de lei in primele noua luni, in crestere cu peste 80% fata de noua luni din 2017

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primele noua luni ale cestui an, un profit net de 1,015 miliarde de lei 218,2 milioane de euro), aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-a situat la aproape 560 de milioane de lei 123.

BCR, profit net de peste un miliard de lei (218,2 milioane EUR) dupa primele noua luni

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut in primele noua luni ale lui 2018 un profit net de 1. 015,2 milioane RON 218,2 milioane EUR), au anuntat vineri reprezentantii bancii. Creditele noi generate de banca in moneda locala persoanelor fizice si microintreprinderilor a fost de circa 6,3 miliarde lei in primele noua luni, pe baza cresterii cu 46% a creditului de nevoi personale Divers si o crestere de patru ori a vanzarilor pentru creditul standard imobiliar Casa Mea. BCR si-a consolidat pozitia de lider si principal partener bancar pentru romanii care vor sa-si cumpere o casa, cu peste 22% din piata creditarii imobiliare din Romania credite noi generate).

BET - al doilea randament din Uniunea Europeana

in Europa, valoarea IPO-urilor din trimestrul al treilea al anului s-a ridicat la 3,9 miliarde de euro, cu 53% sub aceeasi perioada a lui 2017 Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), ce include in structura sa cele mai tranzactionate cincisprezece actiuni ale pietei noastre, cu exceptia celor cinci SIF-uri, a avut al doilea cel mai mai ridicat randament 8,5%) dintre toti indicii pietelor din Uniunea Europeana UE), dupa primele noua luni ale anului, doar indicele CYMAIN al bursei din Cipru, ce a urcat cu 10,1%, depasind aprecierea referintei pietei noastre, spune Ileana Gutu, Senior Manager, Servicii de evaluare si analiza economica, PwC Romania.

OMV Petrom - crestere cu peste 40% a profitului din exploatare

Compania a renuntat la un credit de un miliard de euro * Nu vedem probabila luarea unei decizii finale de investitie pentru Neptun Deep, pana la finalul acestui an, spun oficialii OMV Petrom Ca urmare a imbunatatirii preturilor marfurilor tranzactionabile si a cererii de energie electrica, OMV Petrom SNP) a obtinut, in primele noua luni ale anului curent, la nivel consolidat, un profit din exploatare de 3,46 miliarde de lei, in crestere cu 41% fata de aceeasi perioada a anului trecut, segmentul Upstream avand cea mai mare contributie la rezultatul obtinut, a anuntat, ieri, cel mai mare producator de titiei si gaze din Sud-Estul Europei.

PwC: Indicele principal al pietei de capital romnesti, locul al doilea n UE, pe primele noua luni

In trimestrul trei din 2018 IPO-urile lansate in Europa au valorat 3,9 miliarde de euro, mai putin cu 53% fata de aceeasi perioada a lui 2017 cand valoarea listarilor a fost de 8,3 miliarde de euro, conform celui mai recent raport IPO Watch Europe publicat de PwC.

Statul a mprumutat 59,2 miliarde lei, n primele 10 luni. Mai vrea sa atraga circa 13 miliarde lei, n acest an

Ministerul Finantelor Publice MFP) da asigurari ca rezerva financiara in lei si in valuta este de aproximativ 42,1 miliarde lei, acoperind mai mult de 7 luni din necesitatile brute de finantare. De asemenea, mai spune ca nu intampina probleme de lichiditate avand in vedere nivelul rezervei in valuta la dispozitia Trezoreriei Statului si a disponibilitatilor in lei aflate in contul curent general al Trezoreriei Statului pentru acoperirea necesitatilor de finantare rezultate din finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei publice.

Florin Roman: Numai in primele 9 luni ale acestui an, Dragnea a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro

Vicepresedintele PNL Florin Roman a afirmat ca, potrivit raspunsului pe care l-a primit la o interpelare, numai in primele 9 luni ale acestui an, Guvernul a indatorat Romania cu 9,8 miliarde de euro.

n Romnia au fost confirmate primele cazuri de gripa AH1 din acest sezon rece

Primele trei cazuri de gripa confirmate cu virusul AH1 din sezonul rece au fost inregistrate saptamana trecuta, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile, citat de Mediafax.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )