Libnet.ro
UNICEF

10:45

ONU estimeaza la 870 de miliarde de dolari profitul crimei organizate

Adevărul Adevărul,
ONU estimeaza la 870 de miliarde de dolari profitul crimei organizate

Crima organizata la nivel international a obtinut profituri in valoare de 870 de miliarde de dolari aproximativ 695 de miliarde de euro), a anuntat, luni, la Viena, Iuri Fedotov, seful Biroului ONU pentru lupta impotriva drogurilor si crimei organizate UNODC), relateaza AFP. continuă pe Adevărul

ONU estimeaza la 870 de miliarde de dolari profitul crimei organizate.

Crima organizata la nivel international a obtinut profituri in valoare de 870 de miliarde de dolari aproximativ 695 de miliarde de eruo), a anuntat luni la Viena Iuri Fedotov, seful Biroului ONU pentru lupta impotriva drogurilor si crimei organizate UNODC), relateaza AFP, potrivit Mediafax. Oficialul a indemnat totodata la o mai buna cordonare intre state in vederea combaterii acestui flagel. Putem evalua valoarea crimei organizate la nivel transnational la suma de 870 de miliarde de .

Mechel investeste 2,86 miliarde dolari in extragerea carbunelui

Corporatia Mechel OAO dezvolta, printre altele, un proiect de 2,86 miliarde dolari, care presupune exploatarea zacamantului de carbune cocsificabil din Elga si constructia caii ferate care va lega acest zacamant cu Magistrala Baikalo-Amurskaia, din Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )