Libnet.ro
UNICEF

13:30

ONU: Romania, intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in 2050

Hotnews Hotnews,
 ONU: Romania, intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in 2050

Romania se numara intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai Africii, potrivit unor prospectii ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU). continuă pe Hotnews

ONU: Romania, printre statele a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050

Romania este printre primele zece tari din Europa de Est a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050, in timp ce, la nivel global, populatia va creste pana la aproape 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai.

ONU: Romania, in top 10 tari cu populatia care va scadea cel mai mult pana in 2050

Romania se numara intre primele zece tari a caror populatie va scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai Africii, potrivit unor prospectii ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rs din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rsi din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras i din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Lazio baga spaima in stelisti. Are al cincilea atac din Europa

Cu 53 de goluri marcate in acest sezon de Serie A, Lazio Roma are cel mai bun atac din prima liga italiana si al patrulea din Europa.

Investitorii din Europa, atenti la evolutiile politice din Germania

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, in urma aparitiei informatiilor potrivit carora Partidul Social Democrat din Germania a votat pentru lansarea oficiala a discutiilor dintre coalitie si formatiunea cancelarului Angela Merkel, dupa luni de impas.

Salariile STAU pe loc in Germania. Care este MOTIVUL celei mai MARI economii din Europa

Salariile din Germania sunt presate de imigratia din alte state Europene, a avertizat presedintele Bancii Centrale a Germaniei Bundesbank). Majorarea salariilor se afla doar putin peste media pe termen lung, de.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )