Libnet.ro
UNICEF

00:07

Opel lanseaza anul acesta Insignia GSi 260 CP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Opel lanseaza anul acesta Insignia GSi 260 CP

Opel lanseaza anul acesta Insignia GSi cu 260 CP, pentru care comenzile incep in octombrie in Germania. Insignia GSi isi va face debutul mondial la Salonul Auto International de la Frankfurt 14-24 septembrie 2017). continuă pe Wall-Street Ro

Veste proasta pentru elevi si parinti. Scoala incepe mai devreme anul acesta. Programul anului scolar 2017 - 2018

Veste neplacuta pentru parinti, dar mai ales pentru copii. Autoritatile au luat decizia ca inceperea cursurilor sa aiba loc mai devreme anul acesta. Clopotelul nu va suna ca de obicei pe 15 septembrie, ci.

Opel Insignia GSI vine cu motor de 2 litri si 260 cp

Opel ne-a amagit pentru scurt timp cu emblema GSI, vechiul simbol din trecut care semnifica performanta. Ulterior, am aflat ca va fi pusa pe Insignia, modelul sportiv care urmeaza sa debuteze la Frankfurt in aceasta toamna .

Opel Insignia GSi un model viril cu o tusa retro

Este placut cand vezi ca producatorii nu isi uita trecutul. Parca mariajul cu PSA ii prieste constructorului Opel, iar noi salutam revenirea logo-ului GSi pe un model din Russelsheim.

Romanii au bolizi: Piata MASINILOR DE LUX a crescut de trei ori anul acesta

Romanii nu au autostrazi si parcari destule, dar au edica banii sa cumpere bolizi sau masini exlusiviste. De trei ori mai multe autoturisme de lux s-au cumparat in acest an fata de anul trecut.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )