Libnet.ro
UNICEF

23:15

US Open 2016: tragere la sorti neprietenoasa pentru Simona Halep, posibil sfert de finala cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
US Open 2016: tragere la sorti neprietenoasa pentru Simona Halep, posibil sfert de finala cu Serena Williams

In aceasta seara a avut loc tragerea la sorti a tabloului de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sase romance sunt pe tabloul feminin de simplu, iar Sorana Cirstea si Monica Niculescu se pot intalni in turul al doilea. continuă pe Adevărul

US Open 2016: Simona Halep incepe cursa pentru glorie cu ochii pe un bonus urias, de patru milioane de dolari

US Open incepe luni in parcul Flushing Meadows din New York. La ultimul Grand Slam al anului, Simona Halep isi mai incearca o data puterile in tentativa de a-si apropia primul turneu major al carierei. Turneul va fi transmis in Romania de EuroSport.

Simona Halep: Serena este singura jucatoare de la care am invatat tenis

Intr-un interviu acordat unui site american de specialitate, Simona Halep a vorbit despre Serena Williams, dar si despre posibilitatea ca Angelique Kerber sa devina numarul unu mondial dupa US Open.

Tragerea la sorti a meciurilor de la US Open. Posibil sfert de finala intre Simona Halep si Serena Williams

Simona Halep si celelalte reprezentante ale Romaniei la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului au aflat vineri de la 18:30 cu cine vor juca la turneul american. Ana Bogdan a acces si ea pe tabloul principal in urma calificarilor.

Simona Halep, cap de serie numarul 5 la US Open

Organizatorii de la US Open au anuntat lista capilor de serie pentru turneul de Mare Slem care debuteaza luni la New York. OrganizatoriidelaUSOpenauanuntatlistacapilordeseriepentruturneuldeMareSlemcaredebuteazalunilaNewYork.

Simona Halep, declaratii arogante inainte de US Open. E singura de la care am avut ce invata...

Cu 5 zile inaintea turneului de la US Open, SimonaHalepa facut mai multe declaratii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasa candidata la ultimul titlu de Grand Slam al anului.

Liga Campionilor, tragere la sorti: Pep Guardiola se ciocneste cu Barcelona, Moti si Keseru dau piept cu PSG si Arsenal

In aceasta seara a avut loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, iar Manchester City a cazut in aceeasi grupa cu FC Barcelona, ceea ce inseamna ca Josep Guardiola se intoarce pe Camp Nou, dar ca adversar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )