Libnet.ro
UNICEF

00:07

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

Online Sport Online Sport,
US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017. continuă pe Online Sport

Cand are loc duelul Simona Halep - Maria Sharapova

Simona Halepa aflat ora de disputare a superduelului cuMaria Sharapova, din primul tur al turneului de laUS Open. Organizatorii turneului au publicat sambata seara programul primei zile de.

Noapte alba pentru Romania! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Maria Sarapova, de la US Open. Americanii l-au pus la loc de cinste

Capul de afis al primului tur de la US Open este fara indoiala meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, o intalnire asteptata cu infrigurare de fanii romancei.

US Open, tragere la sorti: mecuri infernale pentru Simona Halep si Marius Copil inca din prima runda

In primul tur de la US Open, Simona Halep o va intalni pe Maria Sarapova, in vreme ce Marius Copil il va infrunta pe Jo-Wilfried Tsonga.

US Open: Opt jucatoare, printre care si Simona Halep, se vor lupta pe durata ultimului Grand Slam al anului pentru locul intai in lume

Ultimul Grand Slam al anului va aduce o batalie importanta la varful ierarhiei WTA, nu mai putin de opt jucatoare avand sanse matematice de a ajunge pe locul intai in lume, noteaza site-ul oficial al WTA. Printre ele, se regaseste si Simona Halep, sportiva care in acest moment se afla pe doi.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

PREZENTARE US Open 2017: Grand Slam-ul marilor absente - Federer si Nadal, responsabili cu spectacolul; Simona Halep, pe lista celor opt pretendente la coroana mondiala

Stan Wawrinka, Novak Djokovic, Kei Nishikori, Milos Raonic, Serena Williams si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care nu vor participa la editia din 2017 a US Open-ului. Avem insa spectacolul garantat de lupii tineri Rafael Nadal si Roger Federer, cei care in acest an ne-au readus in prim-plan, dupa sezoane de seceta, celebrul FEDAL. In lipsa Serenei Williams, mai multe jucatoare isi doresc coroana abandonata temporar de viitoarea mamica: Karolina Pliskova, Simona Halep, Garbine Muguzura sau Elina Svitolina in total, opt jucatoare pot ajunge pe cea mai inalta pozitie modiala). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la US Open, ultima Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open (2:00)

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. A fost de departe finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

VESTE DE COSMAR pentru Simona Halep cu putin timp inainte de US Open. E OFICIAL!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe rusoaica Maria Sarapova in prima runda a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care va debuta luni la arenele Flushing.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )